Bentley Mulliner Batur

Σχετικά άρθρα

Η Bentley Mulliner Batur έκανε το ντεμπούτο της στο Pebble Beach, με το Batur να κατασκευαστεί σε μόλις 18 μονάδες, με κόστος 1,95 εκατ. ευρώ προ φόρων, με όλα τα αυτοκίνητα να έχουν ήδη πουληθεί.

Το Batur έχει νέα LED φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα, μοναδικής σχεδίασης ζάντες 22″ και υπεύθυνος για τη σχεδίασή του είναι ο Andreas Mindt. Το αυτοκίνητο φέρει την ολοκαίνουργια σχεδιαστική γλώσσα της Bentley, η οποία παρουσιάζει θέματα και φόρμες που θα καθορίσουν τη μελλοντική σειρά ηλεκτρικών οχημάτων της εταιρίας.

Κίνηση παίρνει από τον W12 twin-turbo 6.000 κ.εκ κινητήρα απόδοσης 740 ίππων με 1.000 Nm ροπής, καθιστώντας το μοντέλο το ισχυρότερο αυτοκίνητο παραγωγής της βρετανικής εταιρίας.

Εξοπλίζεται με μια προηγμένη αερανάρτηση, ενεργές ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενες αντιστρεπτικές, ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης και σύστημα τετραδιεύθυνσης.

Το εσωτερικό του Batur αντλεί έμπνευση από το Bacalar, με την Bentley να προσφέρει 3 επιλογές βιώσιμων υλικών: δέρμα Σκωτίας και Ιταλίας καθώς και faux σουέτ Dinamica.

Τα πατάκια είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο νήμα, ενώ αντί για ανθρακονήματα η Bentley χρησιμοποιεί ένα φυσικό σύνθετο υλικό που λέει ότι προέρχεται από πιο βιώσιμες πηγές. Επιπλέον η Bentley προσφέρει ακόμη και εξαρτήματα τρισδιάστατα εκτυπωμένα από χρυσό 18 καρατίων.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Στο σφυρί η τελευταία Bentley Bacalar

Τον Μάρτιο του 2020 το τμήμα Mulliner της Bentley παρουσίασε το Bacalar, ένα περιορισμένης παραγωγής μοντέλο που βασίζεται στην Continental GT Convertible, και η...

Bentley Bentayga S Black Edition

Η S Black Edition είναι η νέα έκδοση της Bentayga και ξεχωρίζει επειδή συνδυάζει έντονα χρώματα, μαύρες λεπτομέρειες και σύμφωνα με την Bentley είναι...

Επίσημο: Νέος CEO της Aston Martin ο Adrian Hallmark, που φεύγει άμεσα από Bentley

Με μια ξαφνική κίνηση, το διοικητικό συμβούλιο της Aston Martin ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Adrian Hallmark ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή και διευθύνοντα...