Η BMW δοκιμάζει την ανανεωμένη X5 M στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Η BMW συνεχίζει τις δοκιμές ανάπτυξης της ανανεωμένης έκδοση της X5, που αναμένεται να παρουσιαστεί τον Απρίλιο του 2023, και πρόσφατα πήγε στην πίστα του Nurburgring ένα καμουφλαρισμένο πρωτότυπο του facelift της X5 M.

Ανάμεσα στις βελτιώσεις που θα φέρει το αυτοκίνητο θα είναι οι νέοι προφυλακτήρες, η νέα γρίλια, τα επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, οι νέες ζάντες και οι ανανεωμένοι προβολείς ομίχλης.

Μηχανικά δεν αναμένονται σημαντικές αλλαγές, με την X5 M Competition να παίρνει κίνηση από τον twin-turbo V8 4,4-λίτρων κινητήρα που θα αποδίδει 625 άλογα με 750 Nm ροπής. Ο κινητήρας θα συνδυάζεται με 8-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, με τα 0-100 χλμ/ώρα να έρχονται σε 3,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρικά στα 250 χλμ/ώρα, αλλά με το M Driver’s πακέτο αυτή θα ανεβαίνει στα 290 χλμ/ώρα.

Για τις “απλές” εκδόσεις, η αναβαθμισμένη η X5 θα προσφέρεται με αναβαθμισμένους κινητήρες, αλλά και με ένα νέο V8 twin-turbo 4,0-λίτρων με κωδική ονομασία S68. Αυτός θα αντικαταστήσει τον N63 κινητήρα των 530 ίππων. Θα κάνει χρήση ήπιας υβριδικής τεχνολογίας και θα αποδίδει κοντά στα 540-545 άλογα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Μεγαλύτερη και πιο αεροδυναμική η νέα BMW X3

Η BMW έδωσε στη δημοσιότητα μια σειρά από καμουφλαρισμένες φωτογραφίες της νέας, τέταρτης γενιάς, της X3, που αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2024. Η...