Σπείρα κλέβει αυτοκίνητα στη Πέτρου Ράλλη και στη γέφυρα Ροσινιόλ με την μέθοδο του υαλοκαθαριστήρα

Σχετικά άρθρα

Μια σπείρα δρα στη συμβολή της Πέτρου Ράλλη με τον Κηφισό αλλά και κάτω από τη γέφυρα Ροσινιόλ, με τους ανυποψίαστους οδηγούς να σταματούν στο κόκκινο φανάρι και λίγο αργότερα η σπείρα τους έχει κλέψει κινητά, τσάντες κι ό,τι άλλο υπάρχει στο εσωτερικό.

Τα μέλη της σπείρας ζητούν από τους οδηγούς να τους αλλάξουν τους χαλασμένους υαλοκαθαριστήρες στα αυτοκίνητά τους. Τα μέλη δεν διστάζουν να χαλάσουν τα λάστιχα των υαλοκαθαριστήρων από τα αυτοκίνητα έτσι ώστε όταν ο οδηγός κατέβει από το αυτοκίνητό του για να τους φωνάξει ή να αλλάξει τον υαλοκαθαριστήρα, υπάρχει πίσω άλλο μέλος της σπείρας που ανοίγει την πόρτα του συνοδηγού και τις πίσω πόρτες του αυτοκινήτου, κλέβοντας ότι βρει στο εσωτερικό.

Όσους πάλι οδηγούς δεν καταφέρνουν να τους ξεγελάσουν ώστε να βγουν από τα αυτοκίνητά τους, τους βάζουν να πληρώσουν την αλλαγή του δήθεν χαλασμένου τους υαλοκαθαριστήρα, δίνοντας στους απατεώνες από 20 ως 40 ευρώ. Η σπείρα δρα ήδη 6 με 7 μήνες, με τις Αρχές να αναζητούν τα μέλη της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Δες την Michele Mouton να αντιδρά στη νίκη της στο Rally Ακρόπολις

Η Michele Mouton είναι η πιο επιτυχημένη γυναίκα που συμμετείχε ποτέ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και φέτος συμπληρώνονται 50 χρόνια από τον πρώτο της...

Εγνατία Οδός: Ακριβαίνουν τα διόδια έως και 120%. Στις ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και Egis η παραχώρηση της για 35 χρόνια

Οι υπουργοί Υποδομών και Οικονομίας υπέγραψαν σήμερα την Κοινή Υπουργική Απόφαση για τις αυξήσεις στα διόδια της Εγνατίας Οδού και αναμένεται η δημοσίευσή της...
Autoblog.gr