H VW καταργεί και το Arteon, θα αντικατασταθεί από το ID. Aero

Σχετικά άρθρα

Μετά την κατάργηση του Passat από την αγορά της Αμερικής, η Volkswagen φαίνεται ότι είναι έτοιμη να κάνει το ίδιο και με το Arteon, καθώς τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι το μοντέλο θα σταματήσει να διατίθεται στις ΗΠΑ το 2024. Την θέση του στη γκάμα της γερμανικής εταιρίας θα πάρει η έκδοση παραγωγής του ID. Aero, το concept του οποίου παρουσιάστηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Το ID. Aero πρόκειται για ένα fastback σεντάν μοντέλο με αεροδυναμικό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,23 Cd, που πατά σε ζάντες 22″ και βασίζεται στην MEB πλατφόρμα.

Το πρωτότυπο διέθετε μια μπαταρία χωρητικότητας 77 kWh, που προσφέρει αυτονομία έως 620 χιλιομέτρων ανά φόρτιση. Η VW δεν έχει κάνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, η έκδοση παραγωγής του οποίου θα κυκλοφορήσει στις αγορές της Ευρώπης, της Κίνας και της Βορείου Αμερικής μέσα στο 2023.

Διάβασε περισσότερα

Volkswagen ID. Aero Concept

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός απέδειξε ότι το σώμα του παράγει αλκοόλ

Ένας 40χρονος Βέλγος που είχε παραπεμφθεί σε δικαστήριο της Μπριζ επειδή συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος καθ’ υποτροπή, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες αφού απέδειξε...

Volkswagen ID.Code Concept

Η Volkswagen στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το ID.Code Concept, ένα νέο πρωτότυπο SUV που μας δείχνει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία που θα έχουν...