H Lexus πρώτη σε έρευνα ικανοποίησης πελατών

Σχετικά άρθρα

Η Lexus αναδείχτηκε για ακόμη μια φορά στη πρώτη θέση στην έρευνα ικανοποίησης ACSI. Συγκεκριμένα, στα αποτελέσματα της φετινής έρευνας “American Customer Satisfaction Index” οι ιδιοκτήτες ενός Lexus στις Η.Π.Α είναι εκείνοι που δηλώνουν πως είναι οι πιο ευχαριστημένοι από το αυτοκίνητό τους, με την Lexus να συγκεντρώνει τους περισσότερους βαθμούς, 84.

Στις premium εταιρίες, ακολουθούν η Acura, η Audi και η Infiniti με 82, με την Cadillac και την Tesla να συγκεντρώνουν 80 βαθμούς. Στις μη premium εταιρίες, την πρώτη θέση την κατέκτησαν η Subaru και η Toyota με 80 βαθμούς, με τις Hyundai, Mazda και Ram να ακολουθούν με 77.

Οι Ιάπωνες και οι Νοτιοκορεάτες κατασκευαστές κέρδισαν φέτος μια ποσοστιαία μονάδα και βρίσκονται στη πρώτη θέση με τις ευρωπαϊκές μάρκες , έχοντας 79 βαθμούς, με τις αμερικάνικες να ακολουθούν με 77.

Ο μέσος όρος φέτος ήταν 77 βαθμοί, με τα αποτελέσματα της έρευνας να υπολογίστηκαν βάση συνεντεύξεων σε 4.708 ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που επιλέχθηκαν τυχαία μεταξύ Ιουλίου 2021 και Ιουνίου 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...