Από τις αρχές του Αυγούστου, η Rimac έχει ξεκινήσει τις παραδόσεις στους τυχερούς πελάτες του Nevera, με τον Jay Leno να είχε πρόσφατα την ευκαιρία να οδηγήσει και εκείνος το κροατικό ηλεκτρικό hypercar.

Το Nevera είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο παραγωγής στην επιτάχυνση στον κόσμο, σε μεγάλο βαθμό χάρη στους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες του. Πριν το οδηγήσει, ο Αμερικάνος παρουσιαστής είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον οδηγό δοκιμών και εξέλιξης της Bugatti Rimac, τον Miroslav Zrncevic.

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πως αποδίδει πραγματικά το Nevera, αυτός είναι ο Zrncevic, καθώς έχει “γράψει” πάνω από 120.000 χλμ. δοκιμών με τα πρωτότυπα του μοντέλου της Rimac, μέσα στα πέντε χρόνια που διήρκεσε η περίοδος εξέλιξης.

Να θυμίσω ότι το εν λόγω αυτοκίνητο, ήταν αυτό που είχε ένα ατύχημα στην Καλιφόρνια κατά την διάρκεια της εβδομάδας αυτοκινήτου στο Monterey. Αυτό έχει αριθμό πλαισίου #000, είναι βαμμένο σε πράσινο Callisto Green χρώμα, με τη Rimac να το χρησιμοποιεί για σκοπούς μάρκετινγκ και test drive.