Υπό προϋποθέσεις, ομολογουμένως αρκετά δύσκολες, ο Max Verstappen έχει τη δυνατότητα να στεφθεί για δεύτερη φορά παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 στο επικείμενο GP στη Σιγκαπούρη, με την αυλαία της σεζόν να πέφτει μετά από πέντε αγώνες.

Ερωτώμενος για αυτό, ο Lewis Hamilton ανέφερε πως αυτό που συμβαίνει στο φετινό πρωτάθλημα δεν είναι καλό για το σπορ, ενώ θυμήθηκε τις μεγάλες και πολύ σφιχτές μάχες που είδαμε πέρσι, αλλά και το 2018, τονίζοντας:

Δεν σκέφτομαι τόσο πολύ για τον δεύτερο τίτλο του Verstappen. Αλλά το να κατακτήσει το πρωτάθλημα με πέντε αγώνες να απομένουν για το φινάλε, είναι κρίμα για τους θεατές. Είναι κρίμα για όλους, ακόμα και για εμάς, που πέρσι παλέψαμε και παραμείναμε ζωντανοί μέχρι τέλους. Αυτό είναι πολύ πιο ενδιαφέρον. Δεν είναι ποτέ καλό όταν η σεζόν τελειώνει τόσο νωρίς, ακόμα και όταν εγώ ήμουν αυτός που έπαιρνε το πρωτάθλημα.

Για τον οδηγό που στέφεται πρωταθλητής είναι πολύ ωραίο, αλλά για το σπορ και τους θεατές όχι και τόσο. Νιώθω ευγνώμων που έχω ζήσει στιγμές σαν αυτές του 2018, όταν όλα κρίθηκαν στα τελευταία 17 δευτερόλεπτα. Και φυσικά για το περσινό, όταν υπήρχε πάθος και ένταση μέχρι τέλους.