Η Fisker ανακοίνωσε σήμερα ότι ολοκλήρωσε την κατασκευή 95 πρωτοτύπων του Ocean, η συναρμολόγηση των οποίων γίνεται από την Magna Steyr. Η Fisker χρησιμοποιεί τα οχήματα προπαραγωγής για να εκπαιδεύσει τους εργαζομένους στο σέρβις, για τις αυστηρές δοκιμές του μοντέλου, αλλά και για την παρουσίαση του ηλεκτρικού SUV στις εννέα αγορές στις οποίες θα λανσαριστεί.

1

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας, Henrik Fisker, βρέθηκε στο εργοστάσιο της Magna Steyr στο Γκρατς της Αυστρίας, όπου δήλωσε:

Είναι φανταστικό να βλέπεις την ποιότητα του Ocean που κατασκευάζονται αυτήν τη στιγμή και να τα βλέπεις να βελτιώνονται σταδιακά σε κάθε επίσκεψη. Είναι ανταποδοτικό να παρατηρείς τις συνεχείς βελτιώσεις στην ταχύτητα κατασκευής στη γραμμή συναρμολόγησης.

Οι ομάδες μάρκετινγκ και σέρβις μας είναι ενθουσιασμένες που παίρνουν στα χέρια τους αυτοκίνητα πριν ξεκινήσει η επίσημη παραγωγή, ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν πλήρως για τις παραδόσεις και να προωθήσουν το Ocean στις αγορές λανσαρίσματος. Αυτή η φάση της συναρμολόγησης σηματοδοτεί την έναρξη της βελτίωσης και της τελειοποίησης πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής.

2

Η Fisker έχει στόχο την 17η Νοεμβρίου του 2022 για την έναρξη της μαζικής παραγωγής του Ocean. Πριν από αυτό, η αμερικάνικη εταιρία θα πάει το αμιγώς ηλεκτρικό SUV της στην έκθεση του Παρισιού, η οποία ανοίγει τις πύλες της από τις 17 έως τις 23 Οκτωβρίου, καθώς και στην έκθεση του Όσλο που θα διεξαχθεί από τις 28 έως τις 30 Οκτωβρίου 2022.