Η Manhart βελτιώνει τα Bentley Bentayga και Nissan Patrol Nismo

Σχετικά άρθρα

Αφήνοντας στην άκρη τις βελτιωτικές προτάσεις για μοντέλα των Audi, BMW και Porsche, η Manhart παρουσιάζει σήμερα το πακέτο αναβάθμισης για το Nissan Patrol. Αυτό ονομάζεται PT 650 και βασίζεται στην Nismo έκδοση του ιαπωνικού off-roader.

Από τις rendering φωτογραφίες που έδωσε στη δημοσιότητα ο γερμανικός οίκος, βλέπουμε τις διακριτικές επεμβάσεις. Το Patrol Nismo είναι ήδη εξοπλισμένο με ένα επιθετικό bodykit που περιλαμβάνει μεγάλες εισαγωγές, μπροστινό splitter, πίσω αεροτομή και έναν τεράστιο διαχύτη.

Έτσι, ο Manhart δεν ένιωσε την ανάγκη να προσθέσει επιπλέον εξαρτήματα, εκτός από ένα νέο σετ ζάντες αλουμινίου με χρυσό φινίρισμα, 24 ιντσών. Επίσης, η εταιρία πρόσθεσε το σετ αυτοκόλλητων με την υπογραφή του, σε χρυσό χρώμα, που σε συνδυασμό με το μαύρο χρώμα του αυτοκινήτου τα σκουρόχρωμα διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούν όμορφη αντίθεση.

Ωστόσο, οι σημαντικές αναβαθμίσεις είναι κρυμμένες κάτω από το καπό. Ο ατμοσφαιρικός V8 των 5,6 λίτρων του Patrol Nismo διαθέτει πλέον κομπρέσορα, αυξάνοντας την απόδοση στους 650 ίππους, από τους 434 -εργοστασιακούς- ίππους. Η ροπή έχει επίσης αυξηθεί από 560 Nm σε 600 Nm.

Η αύξηση της ισχύος συνδυάζεται με μια cat-back εξάτμιση, που διαθέτει καταλύτη 200 κελιών και παράγει βαθύτερο ήχο. Η Manhart δεν τροποποίησε την ανάρτηση, καθώς το Patrol Nismo ήταν ήδη εξοπλισμένο με ειδικά ρυθμισμένα αμορτισέρ Bilstein απευθείας από το εργοστάσιο.

Επίσης η εταιρία παρουσίασε και τη πρότασή της για την Bentley Bentayga, με τον κινητήρα της να αποδίδει 810 άλογα με 1.060 Nm ροπής.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Nissan Hyper Urban Concept

Στην έκθεση του Τόκιο που θα διεξαχθεί στα τέλη του μήνα η Nissan θα παρουσιάσει μια σειρά από ηλεκτρικά πρωτότυπα αυτοκίνητα και ένα από...

Ανάκληση για 11.016 Bentley Bentayga

Η Bentley ανακοίνωσε την ανάκληση 11.016 Bentayga επειδή η μονάδα τροφοδοσίας καυσίμου του κινητήρα ενδέχεται να υπερθερμανθεί και να προκαλέσει διαρροή καυσίμου, δημιουργώντας κίνδυνο...

Lamborghini Urus Scatenato by ABT

Η ABT Sportsline βελτιώνει την Lamborghini Urus. Πρόκειται για το Urus Scatenato, με την παραγωγή του μοντέλου να περιορίζεται στις 99 μονάδες. Υπάρχει νέο...