Audi RS Q3 Edition 10 years

Σχετικά άρθρα

Πέρασαν 10 χρόνια από τη στιγμή που η Audi παρουσίασε το RS Q3 και το γιορτάζει με μια περιορισμένης παραγωγής έκδοση, την RS Q3 edition 10 years. Θα διατίθεται τόσο στο RS Q3, όσο και στο RS Q3 Sportback και θα κατασκευαστεί σε μόλις 555 μονάδες

Το Audi RS Q3 Edition 10 years παίρνει κίνηση από τον 2,5-λίτρων TFSI πεντακύλινδρο κινητήρα απόδοσης 400 ίππων με 480 Nm ροπής που συνδυάζεται με 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο S tronic διπλού συμπλέκτη και με σύστημα τετρακίνησης. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 4,5 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα (280 χλμ/ώρα προαιρετικά).

Η επετειακή έκδοση διαθέτει αποκλειστικές πινελιές τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Αυτές περιλαμβάνουν τη νέα μεταλλική βαφή Chronos Gray, ζάντες αλουμινίου 21 ιντσών, νέα bucket RS καθίσματα με microfiber επενδύσεις Dinamica, χάλκινες ραφές, carbon λεπτομέρειες και διακοσμητικά στοιχεία Jet Black στον πίνακα οργάνων.

Μεταξύ άλλων στοιχείων, η Audi για να τιμήσει το RS Q3 χρησιμοποιεί δύο νέους και ιδιαίτερους χρωματισμούς, το Dew Silver με ματ εφέ ή το μεταλλικής απόχρωσης Chronos Gray. Η οθόνη MMI έχει carbon εμφάνιση, ενώ στην οθόνη αφής 10,1 ιντσών περιλαμβάνεται ο σειριακός αριθμός “1 of 555”. Όταν ανοίγουν οι πόρτες, τα φωτιζόμενα διακοσμητικά μαρσπιέ των θυρών προβάλλουν ένα κόκκινο 3D διαμαντένιο μοτίβο στο έδαφος.

Το τελευταίο προορίζεται αποκλειστικά για την επετειακή έκδοση, ενώ το ματ ασημί προστέθηκε για πρώτη φορά φέτος στην παλέτα χρωμάτων του Audi RS Q3. Αποκλειστικές για τη συγκεκριμένη έκδοση είναι επίσης οι ελαφρού κράματος μαύρες ζάντες 21 ιντσών με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό των διπλών ακτινών και τα διαστάσεων 225/35 ελαστικά. Το σύστημα πέδησης μπορεί να φέρει carbon-κεραμικούς εμπρός δίσκους και συνδυάζεται με στάνταρ δαγκάνες φρένων Anthracite Gray, ή εναλλακτικά κόκκινες ή μπλε με επιπλέον χρέωση.

Υπάρχουν αρκετά μαύρα διακοσμητικά, σκουρόχρωμοι προβολείς LED matrix, με το πλαίσιο της οροφής, το περίβλημα των παραθύρων και τα διακοσμητικά των θυρών να είναι βαμμένα σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Το ίδιο ισχύει και για τα πτερύγια του εμπρός σπόιλερ και το ένθετο του πίσω διαχύτη. Η σπορ εμφάνιση ολοκληρώνεται με τους τέσσερις δακτυλίους στη μάσκα και στο πίσω μέρος με τα γράμματα του μοντέλου σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα