H Lexus υπέβαλε αίτηση για το όνομα LFR στην Ευρώπη

Σχετικά άρθρα

Η Toyota υπέβαλε αιτήσεις στο Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την κατοχύρωση των εμπορικών σημάτων LFR και Lexus LFR. Τα έγγραφα υποβλήθηκαν στις 14 Οκτωβρίου του 2022 και πλέον η ιαπωνική εταιρία αναμένει την έγκριση τους, μια διαδικασία που διαρκεί μερικούς μήνες.

Ξεκινώντας τώρα τις υποθέσεις, αυτό που κάνει ενδιαφέρουσα την υπόθεση είναι ότι η Lexus έχει ένα καθιερωμένο σχέδιο ονοματοδοσίας, με τα ονόματα των μοντέλων της να αποτελούνται από δύο γράμματα και τρεις αριθμούς. Συνήθως στο τέλος υπάρχει και το γράμμα “h”, που υποδηλώνει το υβριδικό σύστημα μετάδοσης. Η μόνη εξαίρεση ήταν το supercar της premium ιαπωνικής εταιρίας, το LFA.

Έχοντας αυτό υπόψη, το LFR κεντρίζει το ενδιαφέρον λόγω της ομοιότητας του ονόματος με το LFA. Ένας άλλος παράγοντας που κάνει αυτή την υποβολή ενδιαφέρουσα είναι ότι η Lexus φέρεται να εργάζεται πάνω σε ένα νέο supercar, με το Electrified Sport concept να είναι μια ιδέα αυτού.

ΠηγήEUIPO
ΠηγήEUIPO

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Τέλος τα Lexus LC και RC στην Ευρώπη

Η Lexus αφαίρεσε τα LC και RC από τους τιμοκαταλόγους της στην Ευρώπη, πράγμα που σημαίνει ότι η premium ιαπωνική εταιρία πλέον πουλά μόνο...

Πωλείται το Lexus LFA που ανήκε στον Mr. Bean

Ο ηθοποιός Rowan Atkinson, που έγινε ευρέως γνωστός για τον ρόλο του ως Mr. Bean, έχει μια μεγάλη συλλογή αυτοκίνητων και ανάμεσα τους βρισκόταν...