Η Mercedes-Benz προχώρησε στην ανάκληση των GLC, GLB και G-Class για τρία διαφορετικά προβλήματα. Οι GLC που κατασκευάστηκαν μεταξύ Αυγούστου 2022 και Οκτωβρίου 2022 ανακαλούνται επειδή το κάλυμμα του αερόσακου τύπου κουρτίνας στη μεσαία κολόνα μπορεί να είναι ελαττωματικό και να μην επιτρέψει το σωστό άνοιγμα του αερόσακου σε περίπτωση ατυχήματος.

1

Επιπλέον η επένδυση θα μπορούσε να αποκολληθεί, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο τραυματισμού των επιβατών του αυτοκινήτου σε περίπτωση ατυχήματος.

2

Οι GLB που κατασκευάστηκαν μεταξύ 19 και 24 Οκτωβρίου 2020 ανακαλούνται επειδή η μονάδα του ESP ενδέχεται να υποστεί ζημιά λόγω της υγρασίας που μπορεί να εισέλθει στο εσωτερικό της και να προκαλέσει βραχυκύκλωμα, αυξάνοντας τον κίνδυνο πυρκαγιάς, ενώ παράλληλα μπορεί να απενεργοποιηθούν οι λειτουργίες του ESP, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος.

3

Τέλος οι G-Class που κατασκευάστηκαν μεταξύ 4 Απριλίου 2016 και 13 Σεπτεμβρίου 2021 ανακαλούνται επειδή ο μπροστινός άξονας μπορεί να υποστεί ζημιά που ενδέχεται να προκαλέσει ξαφνική απώλεια δύναμης και το κλείδωμα του αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και των τροχών, αυξάνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος.