Leclerc: Θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να γίνω πρωταθλητής το 2023

Σχετικά άρθρα

Ο Charles Leclerc διανύσει τη τέταρτη του χρονιά στη Ferrari, με τον Μονεγάσκο να ξεκίνησε φέτος τη σεζόν με βλέψεις να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά η πορεία της Ferrari δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσε να τον χρίσει πρωταθλητή.

Ο πρόεδρος της Ferrari, John Elkann τον περασμένο Σεπτέμβριο δήλωσε πως στόχος της Scuderia είναι έως το 2026 να καταφέρει να κερδίσει τόσο το πρωτάθλημα οδηγών όσο και αυτό των κατασκευαστών, αλλά ο Leclerc δήλωσε πως θέλει να το πετύχει από του χρόνου.

Γνωρίζω ότι ο πρόεδρος [John Elkann] έχει πει ότι είναι ένας στόχος που πρέπει να επιτευχθεί έως το 2026, αλλά ως πιλότος, δεν μπορώ να σκεφτώ αυτήν την προθεσμία. Είμαι πολύ ανυπόμονος, θα προετοιμαστώ και θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για να είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2023.

Έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν του 2024 και σήμερα βλέπω ότι αυτή η προθεσμία είναι πολύ μακριά. Πάντα αγαπούσα τη Ferrari , θέλω να κερδίσω έναν Παγκόσμιο τίτλο με αυτήν την ομάδα και θέλω να το κάνω το συντομότερο δυνατό. Όταν έρθει η ώρα να αξιολογήσω το μέλλον, θα το σκεφτώ, αλλά μου αρέσει αυτή η ομάδα,

είπε ο Leclerc σε ερώτηση που δέχτηκε σχετικά με το μέλλον του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα