Wolff: Χάσαμε 8-10 μήνες ανάπτυξης διορθώνοντας το φετινό μονοθέσιο

Σχετικά άρθρα

Η Mercedes δείχνει να έχει αφήσει πίσω της τα προβλήματα που την ταλαιπώρησαν όλη τη φετινή σεζόν και στη Βραζιλία δείχνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική, με τον George Russell να κερδίζει χθες το Sprint αγώνα, ενώ στη τρίτη θέση βρέθηκε ο Lewis Hamilton.

Όπως δήλωσε ο Toto Wolff, έχασαν 8 με 10 μήνες ανάπτυξης στη προσπάθεια τους να διορθώσουν τα προβλήματα που δημιούργησε το porpoising στο φετινό μονοθέσιο.

Η Mercedes χρειάστηκε αρκετούς μήνες για να κατανοήσει τους παράγοντες που δημιουργούσαν το πρόβλημα και έτσι οι αναβαθμίσεις απόδοσης “έμειναν πίσω”, με αποτέλεσμα τα μονοθέσια να μην είναι ανταγωνιστικά σε σχέση με την Red Bull και την Ferrari.

Με την ομάδα να έχει λύσει πλέον τα περισσότερα προβλήματα, ο Wolff θεωρεί πως θα συνεχίσουν “να κυνηγούν” τους πρωτοπόρους και έτσι δεν θα είναι εύκολο να κυνηγήσουν νίκες από τις αρχές της επόμενης σεζόν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...