Helmut Marko: Ο Ricciardo έρχεται στη Red Bull το 2023

Σχετικά άρθρα

Ο Daniel Ricciardo ετοιμάζεται να επιστρέψει στην οικογένεια της Red Bull, καθώς σύμφωνα με συνέντευξη του Helmut Marko σε γερμανικό μέσο ο 33χρονος Αυστραλός θα εκτελεί χρέη τρίτου οδηγού της ομάδας για το 2023. Ο Ricciardo θα είναι και οδηγός ανάπτυξης του μονοθέσιου, μοιράζοντας τον ρόλο του με τον Liam Lawson.

Ο Ricciardo συνδέθηκε με αρκετές ομάδες από το πίσω μέρος του grid για μια θέση ως κύριου οδηγού, αλλά προτίμησε να συμμετάσχει σε μια κορυφαία ομάδα ως εφεδρικός οδηγός με σκοπό να επιστρέψει με ένα πιο ανταγωνιστικό μονοθέσιο το 2024.

Ο Αυστραλός έφυγε από την Red Bull στο τέλος της σεζόν του 2018, μετά από προστριβές με τον Max Verstappen και ακολούθησαν δύο διετείς θητείες, μια με τη Renault και μια την McLaren.

Ωστόσο, η απόδοση του με την τελευταία ήταν πολύ κάτω των προσδοκιών και η βρετανική εταιρία “έσπασε” το συμβόλαιο του Αυστραλού. Ο τελευταίος χάνει τη θέση του στη McLaren από τον Oscar Piastri.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...