Κατασκευάστηκε το 100.000στό Polestar 2

Σχετικά άρθρα

Η Polestar ανακοίνωσε ότι κατασκεύασε το 100.000στό Polestar 2, πετυχαίνοντας ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της. Το ορόσημο έρχεται δυόμισι χρόνια μετά την έναρξη της παραγωγής του μοντέλου στο εργοστάσιο της Volvo στην πόλη Taizhou της Κίνας.

Το 100.000ο Polestar 2 προορίζεται για την Ιρλανδία, μια από τις πιο πρόσφατες αγορές που προστέθηκαν στην λίστα που δραστηριοποιείται η εταιρία, έχοντας φτάσει τις 27 αγορές παγκοσμίως. Ο διευθύνων σύμβουλος της Polestar, Thomas Ingenlath, δήλωσε:

Είναι ένα εκπληκτικό επίτευγμα -ειδικά δεδομένου ότι λανσάραμε το Polestar 2 κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Στην Ευρώπη, το Polestar 2 ήταν το 5ο σε πωλήσεις μεσαίο premium αυτοκίνητο, μπροστά από την BMW i4 και το Audi A5, καθώς μέσα σε εννέα μήνες οι πωλήσεων του μοντέλου αυξήθηκαν κατά 63%, φτάνοντας τα 17.994 αυτοκίνητα.

Επιπλέον, αυτό το νούμερο καθιστά το μοντέλο το πέμπτο premium ηλεκτρικό της Ευρώπης κατά τη διάρκεια της περιόδου, μπροστά από το Audi Q4 E-tron, τη Mercedes-Benz EQA και το Volvo XC40 Recharge.

Η ζήτηση για το Polestar 2 κάνει την αυτοκινητοβιομηχανία να προβλέπει ότι θα παραδώσει 50.000 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο το 2022.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ένα Polestar 5 φόρτισε από 10% έως 80% σε 10 λεπτά

Η Polestar και η StoreDot εφάρμοσαν με επιτυχία για πρώτη φορά την τεχνολογία Extreme Fast Charging (XFC) της δεύτερης, φορτίζοντας ένα πρωτότυπο Polestar 5...