Δες το τρέιλερ της σειράς για τη ζωή του Bernie Ecclestone, από τον παραγωγό της ταινίας του Senna

Σχετικά άρθρα

Ο Manish Pandey, παραγωγός της ταινίας για τον Ayrton Senna, έκανε σήμερα γνωστό ότι στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνει διαθέσιμη στο Warner Bros Discovery η σειρά ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του πρώην supremo της Formula 1, Bernie Ecclestone.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ ωριαία επεισόδια και ονομάζεται Lucky!, με τον Pandey να έχει αποκτήσει τα δικαιώματα συγγραφής του docuseries, ενώ θα είναι και σκηνοθέτης.

Η παραγωγή έγινε από την εταιρεία του Pandey, Jiva Maya, και υπήρχαν εκτεταμένα γυρίσματα στο σπίτι του Ecclestone στην Ελβετία. Ο 92χρονος Ecclestone ξεκίνησε ως οδηγός αγώνων, προτού γίνει ιδιοκτήτης ομάδας και τελικά το αφεντικό της F1 για πάνω από τέσσερις δεκαετίες, επιβλέποντας την εξέλιξή του sport, κάνοντας το, τον εμπορικό γίγαντα που είναι σήμερα.

Μιλώντας για το Lucky!, ο Ecclestone είπε:

Αυτή είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύτηκα κάποιον να πει την ιστορία μου και την ιστορία της Formula 1 και ο Manish είναι ο μόνος αφηγητής και σκηνοθέτης που πιστεύω ότι μπορεί να το φέρει στην οθόνη.

Και δεν είναι απλώς ένας υπέροχος αφηγητής -είναι επίσης υπέροχος θαυμαστής. Παρακολουθεί τη Formula 1 από τα πρώτα του βήματα σαν παιδί.

Δες ακόμα

Πως να πεις στους φίλους σου να δούν τη ταινία “Senna”

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024, FP1: Ο Stroll θέτει το ρυθμό

Μετά από απουσία 5 ετών η Formula 1 επέστρεψε επίσημα στην Κίνα και την πίστα της Σαγκάη, για ένα Σαββατοκύριακο που περιλαμβάνει τον πρώτο...