Επίσημο: Lamborghini Huracan Sterrato

Σχετικά άρθρα

H Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan Sterratο, την εκτός δρόμου έκδοση της Huracan, που είναι το τελευταίο μοντέλο της ιταλικής εταιρίας που διαθέτει μονάχα κινητήρα εσωτερικής καύσης στο σύστημα κίνησης τους.

Το αυτοκίνητο έχει 4,4 εκατοστά αυξημένη απόσταση από το έδαφος έτσι ώστε να μπορεί να κινηθεί και εκτός δρόμου, ενώ είναι και φαρδύτερη με το μπροστά μετατρόχιο να αυξάνεται κατά 3 εκατοστά και το πίσω κατά 3,4 εκατοστά. Εξοπλίζεται με ειδικά τροποποιημένη ανάρτηση που ελέγχεται μέσω του αναβαθμισμένου Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI).

Τα φρένα αποτελούνται από δίσκους 380 δίσκους μπροστά και 356 πίσω, με 6-πίστονες και 4-πίστονες δαγκάνες αντίστοιχα, με τις ζάντες 19″ να φορούν run-flat Bridgestone Dueler AT002 ελαστικά, ειδικά σχεδιασμένα για το αυτοκίνητο με περισσότερο πλευρικό τοίχωμα για προστασία και άνεση, σε διάσταση 235/40 και 285/40 μπροστά και πίσω.

Υπάρχουν νέες ρυθμίσεις στις λειτουργίες οδήγησης Strada και Sport, ενώ προστέθηκε και η λειτουργία Rally, ειδικά σχεδιασμένη για οδήγηση σε επιφάνειες χαμηλής πρόσφυσης. Ζυγίζει 1.470 κιλά, έχοντας αναλογία βάρους 43% μπροστά και 57% πίσω.

Κίνηση παίρνει από τον 5,2-λίτρων V10 κινητήρα απόδοσης 610 ίππων με 560 Nm ροπής που στέλνει την κίνηση σε όλους τους τροχούς μέσω του 7-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 3,4 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ/ώρα σε 9,8 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 260 χλμ/ώρα.

Η Huracan Sterrato έχει αλουμινένια πάνελ στο κάτω μέρος της που προστατεύουν ζωτικά τμήματα του συστήματος μετάδοσης κίνησης. Διαθέτει επίσης ενισχυμένα μαρσπιέ και επανατοποθετημένη εισαγωγή αέρα στο πίσω μέρος της οροφής.

Υπάρχουν νέοι προφυλακτήρες, ράγες οροφής, πρόσθετα φώτα, φουσκώματα στα φτερά και στο εσωτερικό συναντάμε Alcantara Verde Sterrato επενδύσεις, νέα γραφικά στην οθόνη αφής, αρκετά ψηφιακό όργανα για οδήγησης εκτός δρόμου, όπως κλισιόμετρο, ένδειξη pitch and roll, ένδειξη γωνίας τιμονιού, πυξίδα, δείκτης γεωγραφικών συντεταγμένων και άλλα.

1.499 Huracan Sterrato θα κατασκευάσει η Lamborghini με την παραγωγή τους να ξεκινά από τον Φεβρουάριο του 2023.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...

Την Τετάρτη η παρουσίαση της plug-in υβριδικής Lamborghini Urus

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Απριλίου η Lamborghini θα παρουσιάσει την plug-in υβριδική έκδοση της Urus που διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, με την θύρα φόρτισης...