Ο Andrew “Freddie” Flintoff παρουσιάζει το Top Gear από το 2019 μαζί με τους Chris Harris και Paddy Mcguiness και χθες το πρωί τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στη πίστα της εκπομπής στο Dunsfold, στο Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο 45χρονος Flintoff μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, με το Top Gear να αναφέρει μόνο πως το ατύχημα συνέβη με μικρή ταχύτητα και πως οι τραυματισμοί του Flintoff δεν είναι απειλητικοί για τη ζωή του, αλλά ο 16χρονος γιος του, δήλωσε σε μέσα ενημέρωσης της Αγγλίας πως ο πατέρας του είναι “τυχερός που ζει, αφού ενεπλάκη σε ένα πολύ άσχημο ατύχημα”. Όπως είπε:

Είναι καλά. Δεν είμαι πολύ σίγουρος τι συνέβη, αλλά είναι τυχερός που είναι ζωντανός. Ήταν ένα πολύ άσχημο ατύχημα Είναι σοκαριστικό. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, αλλά ελπίζουμε ότι θα γίνει καλά.

Αυτό ήταν η δεύτερη φορά που ο Flintoff τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια γυρισμάτων του Top Gear. Η πρώτη συνέβη το 2019 όταν τράκαρε οδηγώντας ένα τρίκυκλο με ταχύτητα 200 χλμ/ώρα.