Η Afeela θα προσφέρει γκάμα τουλάχιστον 3 αυτοκινήτων

Σχετικά άρθρα

Ο CEO της Sony Honda Mobility, Yasuhide Mizuno, δήλωσε πως η Afeela δεν θα πουλά μόνο το σεντάν μοντέλο, αλλά τουλάχιστον ακόμη δύο μοντέλα, που αυτά μπορεί να είναι είτε σεντάν, είτε SUV, είτε MPV, λέγοντας πως το MPV είναι πιθανό να υπάρξει εάν αναπτυχθεί σημαντικά η αυτόνομη οδήγηση.

Όπως συγκεκριμένα είπε:

Το πολυμορφικό (MPV) θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της αυτόνομης οδήγησης. Αν φτάσουμε στο επίπεδο 3 και στο επίπεδο 4, τότε ίσως όλοι χρειαστούμε ένα “party αυτοκίνητο”.

Η έκδοση παραγωγής του σεντάν μοντέλου που παρουσίασε η Afeela σε μορφή πρωτότυπου μέσα στην εβδομάδα στη CES, θα βασίζεται στη νέα e:Architecture πλατφόρμα της Honda, με την ιαπωνική εταιρία να είναι υπεύθυνη για τα χαρακτηρισιτκά του, για τη μπαταρία, για την αυτονομία και για τις δυνατότητες φόρτισης.

Το αυτοκίνητο θα κατασκευάζεται σε εργοστάσιο της Honda στη Βόρεια Αμερική και εκτός από τις ΗΠΑ θα πωλείται επίσης στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία. Η Afeela δεν θα λανσαριστεί στην αγορά ως premium εταιρία, αλλά ως μια “υψηλής αξίας” εταιρία, κάτι που σημαίνει πως θα τοποθετηθεί τιμολογιακά πάνω από την Honda, αλλά κάτω από την Acura.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Honda: Τρία νέα ηλεκτρικά για την Κίνα

Στην έκθεση του Πεκίνου που θα διεξαχθεί την επόμενη εβδομάδα, η Honda θα παρουσιάσει μια νέα σειρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Αυτά θα φέρουν το...

EuroNCAP: Πεντάστερα τα Nio EL6, Toyota C-HR και υπό προϋποθέσεις το Honda CR-V

Ο EuroNCAP έκανε γνωστά τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας που διενήργησε στα Nio EL6, Toyota C-HR, και Honda CR-V υπό τους ενημερωμένους κανονισμούς του...