Δες το Kia EV6 GT σε έναν πολύ γρήγορο γύρο στο Nurburgring

Σχετικά άρθρα

Παρά το σπορ προσανατολισμό του, δύσκολο θα σκεφτόσουν το Kia EV6 GT να ολοκληρώνει έναν γρήγορο γύρο στο Nurburgring, πόσο μάλλον να driftάρει ασταμάτητα σε αυτό.

Το παρακάτω video έρχεται από μια touristenfahrten περίοδο, που σημαίνει tourist rides (τουριστικές βόλτες), δηλαδή όταν η πίστα είναι ανοιχτή για το κοινό και ισχύουν κανόνες δημόσιων δρόμων.

Το EV6 GT είναι ένα αρκετά ικανό ηλεκτρικό grand tourer, το οποίο είναι προσανατολισμένο για υψηλές επιδόσεις. Για αυτές ευθύνονται οι δύο ηλεκτροκινητήρες του (έναν ανά άξονα), που συνδυαστικά παράγουν 585 ίππους και 740 Nm ροπής. Σύμφωνα με την Kia, για τα 0-100 χλμ/ώρα χρειάζεται μόλις 3,5 δευτ., ενώ η τελική του ταχύτητα ανακοινώνεται στα 261 χλμ/ώρα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Kia μας δείχνει καμουφλαρισμένο το Tasman

Η Kia έδωσε στη δημοσιότητα ένα μικρό video του Tasman, κρύβοντας το κάτω από ένα περίτεχνο καμουφλάζ. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει το 2025 και...

H Kia κάνει δοκιμές του Tasman στην Αμερική

Πριν περίπου δύο εβδομάδες, η Kia ανακοίνωσε το όνομα του πολυαναμενόμενου pickup που ετοιμάζει, το οποίο θα λέγεται Tasman. Αυτό είναι το πρώτο pickup στην...