Η Chevrolet teasάρει το Stealth mode της υβριδικής Corvette E-Ray

Σχετικά άρθρα

Η Chevrolet ετοιμάζεται για τα αποκαλυπτήρια της υβριδικής έκδοσης της 8ης γενιάς της Corvette, με την αμερικάνικη εταιρία να ανακοινώνει ότι αυτά θα πραγματοποιηθούν σε μια εβδομάδα από σήμερα, στις 17 Ιανουαρίου.

Παράλληλα, η Chevrolet έδωσε ένα teaser video για την πρώτη υβριδική και πρώτη τετρακίνητη έκδοση στη μακρά ιστορία του μοντέλου. Η Corvette E-Ray θα συνδυάζει τον LT2 6,2-λίτρων V8 κινητήρα απόδοσης 495 ίππων και έναν “e-booster” ηλεκτροκινητήρα κινητήρα στον μπροστινό άξονα, με τη συνδυαστική ιπποδύναμη να αγγίζει τα 600-650 άλογα.

Τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε περίπου 2 δευτερόλεπτα, ενώ θα μπορεί να κινηθεί για κάποια χλμ αποκλειστικά με τον ηλεκτροκινητήρα. Θα είναι η πρώτη τετρακίνητη Corvette και θα αντικαταστήσει την Grand Sport έκδοση.

Η Corvette E-Ray θα διαθέτει το λεγόμενο “Stealth” mode, που η λογική λέει ότι στο συγκεκριμένο πρόγραμμα οδήγησης θα απενεργοποιείται ο βενζινοκινητήρας, μεταμορφώνοντας το αμερικανικό sports car σε αμιγώς ηλεκτρικό, έστω και για λίγα χιλιόμετρα.

Η Chevrolet Corvette E-Ray αναμένεται στην αγορά το 2023, με την τιμή της στις ΗΠΑ να είναι μικρότερη των 100.000 δολαρίων.

Δες ακόμα

Αυτή είναι η Chevrolet Corvette E-Ray

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...