Η Jaguar ανανεώνει το I-Pace

Σχετικά άρθρα

Η Jaguar προχώρησε στην ανανέωση του I-Pace, με το ηλεκτρικό μοντέλο να αποκτά νέα μάσκα, νέα αεροτομή, νέες ζάντες έως 22″, πανοραμική οροφή και νέα εξωτερικά χρώματα, ενώ υπάρχει πλέον η δυνατότητα η οροφή να είναι βαμμένη σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό συναντάμε το σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας Pivi Pro με ασύρματη συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto, καθώς και ενσωματωμένο σύστημα φωνητικού ελέγχου Alexa, Spotify και σύστημα πλοήγησης what3words. Το σύστημα υποστηρίζει over-the-air αναβαθμίσεις.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες, συνολικής απόδοσης 400 ίππων με 696 Nm ροπής, που αντλούν ενέργεια από μια μπαταρία 90 kWh, η οποία προσφέρει 470 χλμ αυτονομίας στον κύκλο WLTP.

Το I-Pace φέρει φορτιστή 11 kW που φορτίζει την μπαταρία με 53 χλμ αυτονομίας ανά ώρα, με την πλήρη φόρτιση να διαρκεί 8,6 ώρες. Με φορτιστή 7 kW απαιτούνται 12,75 ώρες για πλήρη φόρτιση, αφού αυτός φορτίζει την μπαταρία με ρυθμό 35 χλμ ανά ώρα. Η μπαταρία με φορτιστή 50 kW φορτίζει με ρυθμό 63 χλμ ανά 15 λεπτά, ενώ με φορτιστή 100 kW φορτίζει με ρυθμό 126 χλμ ανά 15 λεπτά.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η JLR προσλαμβάνει 250 ηλεκτρολόγους μηχανικούς

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Jaguar Land Rover (JLR) έκανε γνωστό πως επιβραδύνει την μετάβασή της στην ηλεκτροκίνηση, προσφέροντας περισσότερα plug-in υβριδικά. Ωστόσο, σήμερα, η βρετανική...