Η Honda σταματά να δέχεται παραγγελίες του Civic Type R στην Ιαπωνία

Σχετικά άρθρα

Η Honda λάνσαρε τη νέα γενιά του Civic Type R στην Ιαπωνία το περασμένο καλοκαίρι, με τη ζήτηση του μοντέλου να είναι εξαιρετικά υψηλή. Αυτό, σε συνδυασμό με την αβέβαιη προμήθεια ανταλλακτικών, είχε σαν αποτέλεσμα η εταιρία να σταματήσει προσωρινά να δέχεται παραγγελίες, ώστε να μην υπάρξει μεγάλος χρόνος αναμονής.

Πιο συγκεκριμένα, η Honda αναφέρει στην ανακοίνωση της:

Ζητούμε συγγνώμη για την προσωρινή αναστολή των παραγγελιών για πελάτες που θέλουν να αγοράσουν το Civic Type R. Σας ευχαριστούμε που λάβατε υπόψη το μοντέλο μας.

Από την κυκλοφορία του, το Civic Type R έτυχε θετικής υποδοχής από τους πελάτες και έχουμε λάβει μεγάλο αριθμό παραγγελιών. Από την άλλη πλευρά, λόγω των επιπτώσεων της εξάπλωσης της μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό, των χρόνιων ελλείψεων τσιπ, της ασταθούς άφιξης εξαρτημάτων και των καθυστερήσεων στα logistics, είναι δύσκολο να προβλεφθεί η μελλοντική παραγωγή.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε τη παράδοση του Civic Type R σε όλους τους πελάτες που έχουν ήδη κάνει παραγγελίες, σταματήσαμε προσωρινά να δεχόμαστε παραγγελίες. Σχετικά με την επανέναρξη των παραγγελιών, θα σας ενημερώσουμε ξανά βάσει της μελλοντικής κατάστασης παραγωγής. Ζητούμε συγγνώμη που προκαλέσαμε μεγάλη ταλαιπωρία στους πελάτες που το σκέφτονται. Ευχαριστούμε για τη κατανόηση.

Η διακοπή των παραγγελιών στην Ιαπωνία δεν επηρεάζει τις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Δες ακόμα

Δες το νέο Honda Civic Type R στα 0-230 χλμ/ώρα

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα