Η BP επεκτείνει σημαντικά το δίκτυο φορτιστών της

Σχετικά άρθρα

H BP πιστεύει ότι η φόρτιση αυτοκινήτων θα είναι πιο επικερδής για την ίδια από τον ανεφοδιασμό με βενζίνη, γι’αυτό και μέσα στο 2022 ανακοίνωσε την επένδυση ύψους 1 δισ. λιρών (1,2 δισεκατομμύρια ευρώ) για την επέκταση του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο μέχρι το 2030, ώστε να καλύψει την αυξανόμενη ζήτηση της χώρας για πιο πράσινη ενέργεια.

Τώρα, γίνεται γνωστό ότι η BP Pulse, το τμήμα της εταιρίας που ασχολείται με την φόρτιση των ηλεκτρικών, έχει βάλει μια μεγάλη παραγγελία σταθμών φόρτισης στην Tritium Charging, για να υλοποιήσει το σχέδιο της στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ευρώπη και την Αυστραλία. Η παραγγελία είναι η μεγαλύτερη που έχει δεχτεί ποτέ η κατασκευάστρια των φορτιστών, οι οποίοι όταν τοποθετηθούν θα φέρουν την επωνυμία της BP Pulse.

Το ακριβές μέγεθος της παραγγελίας δεν έχει αποκαλυφθεί, αλλά η Tritium λέει ότι έρχεται ως μέρος ενός πολυετούς συμβολαίου που έχει με την BP και αφορά ένα μείγμα DC ταχυφορτιστών 50 kW και 150 kW.

Η Tritium αποκαλεί τον φορτιστή 50 kW (RTM) έναν από τους πιο προηγμένους φορτιστές DC που είναι διαθέσιμοι σήμερα, με τον αρθρωτό σχεδιασμό του να προορίζεται να τον κάνει κατάλληλο για αντιπροσωπείες, σούπερ μάρκετ, ξενοδοχεία και άλλους δημόσιους χώρους. Ο 150 kW (PKM) έχει σχεδιαστεί για εξυπηρέτηση στόλων και βαριά εμπορική χρήση.

Η Tritium θα κατασκευάσει τους σταθμούς φόρτισης σε δύο τοποθεσίες. Οι μονάδες που προορίζονται για τις ΗΠΑ και την Ευρώπη θα παράγονται στο εργοστάσιό της στην πόλη του Λιβάνου, της πολιτείας του Τενεσί της Αμερικής, ενώ αυτές που προορίζονται για την Αυστραλία θα παράγονται στο Μπρίσμπεϊν.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Με 460 άλογα το Tesla Model 3 Performance στην Ευρώπη

Στις αρχές της εβδομάδας η Tesla παρουσίασε το Model 3 Performance με την εταιρία να ανακοινώνει πως φέρει δύο νέους ηλεκτροκινητήρες που αποδίδουν 510 άλογα...

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...