Η νέα εταιρική ταυτότητα της Lancia

Σχετικά άρθρα

Η εκδήλωση Lancia Design Day στις 28 Νοεμβρίου του 2022 σηματοδότησε την αφετηρία μιας νέας εποχής για την ιταλική εταιρία, με το πλάνο της να περιλαμβάνει το το λανσάρισμα τριών νέων μοντέλων (το νέο Yspilon το 2024, τη νέα ναυαρχίδα το 2026 και τη νέα Delta το 2028), αλλά και την αποκάλυψη του σχεδιαστικού μανιφέστου Pu+Ra Zero, το οποίο δίνει το στιλιστικό δρόμο που θα ακολουθήσουν τα μελλοντικά μοντέλα.

Σήμερα, η Lancia μας δείχνει τη νέα εταιρική της ταυτότητα, με τον Luca Napolitano, CEO της ιταλικής εταιρίας να δηλώνει:

Η νέα εταιρική ταυτότητα της Lancia ξεκινά σήμερα από το Μιλάνο και μέχρι το τέλος του 2023 θα έχει εφαρμοστεί σε τουλάχιστον το 50% του δικτύου στην Ιταλία. Σε ένα χρόνο η νέα εταιρική μας ταυτότητα θα έχει εφαρμοστεί και στο εξωτερικό. Θα είναι έτοιμη, έγκαιρα για την παρουσίαση του Νέου Ypsilon, η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι τα μέσα της ίδιας χρονιάς.

Η νέα εταιρική ταυτότητα αντανακλά τους τέσσερις πυλώνες του στρατηγικού πλάνου της Lancia: ποιότητα, εξηλεκτρισμός, βιωσιμότητα και ένα καινοτόμο μοντέλο πωλήσεων που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών της. Τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τη νέα εικόνα της μάρκας, όπως η γραμματοσειρά, οι μοντέρνες γραμμές και ο συνδυασμός ανοικτών και σκούρων χρωμάτων, αντλούν την έμπνευση τους από την ιταλική βιομηχανία μόδας και την αισθητική που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη Lancia.

Μετά την πρώτη αντιπροσωπεία στο Μιλάνο, η ανανέωση του δικτύου θα συνεχιστεί, με στόχο μέχρι το τέλος της χρονιάς τουλάχιστον το 50% των εκθέσεων στην Ιταλία να έχουν εφαρμόσει τη νέα εταιρική ταυτότητα.

Η ολοκλήρωση της αλλαγής αναμένεται να πραγματοποιηθεί μέχρι το 2ο τρίμηνο του 2024, πριν ακριβώς από το λανσάρισμα του νέου Ypsilon. Στις αρχές του 2024 θα ξεκινήσει και η πορεία της νέας ταυτότητας στις χώρες εκτός Ιταλίας, με στόχο μέχρι τα μέσα του 2024 να υπάρχουν περισσότερα από 70 σημεία πώλησης σε 60 ευρωπαϊκές πόλεις.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Lancia Ypsilon HF με 240 άλογα

Η Lancia αποκάλυψε το HF λογότυπο που θα φέρουν όλες οι γρήγορες εκδόσεις των μοντέλων της. Το πρώτο μοντέλο που θα το φέρει θα...

Μάθε τα πάντα για τη νέα Lancia Ypsilon

Μετά την προεπισκόπηση στις αρχές του μήνα, η Lancia αποκάλυψε σήμερα με κάθε επισημότητα τη νέα -τέταρτη- γενιά της Ypsilon, όντας το πρώτο αμιγώς...

Η Lancia αποκάλυψε τη νέα Ypsilon

Μετά από αρκετό teasing και διαρροές, η πολυαναμενόμενη αναγέννηση της παραμελημένης Lancia επιτέλους ξεκίνησε, παρουσιάζοντας σήμερα το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο στην ιστορία της....