Οι ιδιοκτήτες της Mustang Dark Horse θα μπορούν να επιλέξουν τοποθετήσουν και carbon ζάντες 19″ στο αυτοκίνητο. Αυτές θα είναι διαθέσιμες για παραγγελία από τη Ford και ζυγίζουν 37% λιγότερο από τις αλουμινένιες, εξοικονομώντας κατά μέσο όρο 9,1 κιλά μη αναρτώμενης μάζας.

Είναι δημιουργία της Carbon Revolution που έχει εφαρμόσει κεραμική και μεταλλική επίστρωση στο εσωτερικό των μπροστινών ζαντών για να τις προστατεύσει από τη θερμότητα των φρένων.

Η Dark Horse έκδοση της Mustang φορά τον V8 5,0-λίτρων Coyote κινητήρα που έχει σφυρήλατες μπιέλες, διαφορετικό στρόφαλο, ενισχυμένους εκκεντροφόρους και μια σειρά επιπλέον βελτιώσεων ώστε να παράγει 500 άλογα με 566 Nm ροπής και μπορεί να στροφάρει έως τις 7.500 σ.α.λ.

Διαθέτει αναβαθμισμένη ανάρτηση και αεροδυναμική, καθώς και το Performance Package που περιλαμβάνει ψυγείο λαδιού για το κιβώτιο ταχυτήτων, ψυγείο νερού με μοναδικό σχεδιασμό, χαμηλότερο βάρος, μεγαλύτερη ικανότητα απαγωγής της θερμότητας και πιο ισχυρούς ανεμιστήρες, ενώ στον πίσω άξονα υπάρχει ένα βοηθητικό ψυγείο λαδιού και ένα διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης τύπου Torsen.