Διέρρευσε το ανανεωμένο Nio EC6

Σχετικά άρθρα

Την τελευταία ημέρα του 2019 η Nio παρουσίασε το EC6, ένα crossover με coupe σχεδιασμό που διαθέτει μεγάλη γυάλινη οροφή και αεροδυναμικό σώμα, με συντελεστή οπισθέλκουσας 0,27 Cd.

Τρία χρόνια μετά, η κινέζικη εταιρία ετοιμάζει την ανανεωμένη έκδοση του μοντέλου και σήμερα διέρρευσαν φωτογραφίες του από το Κινέζικο Υπουργείο Βιομηχανίας και Πληροφορικής (MIIT).

To EC6 ΝΤ2, όπως αποκαλεί τα facelifts η Nio, θα αποκαλυφθεί επίσημα στην έκθεση της Σαγκάη, που ανοίγει τις πύλες της στις 18 Απριλίου. Το ανανεωμένο μοντέλο φέρει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της Nio, που είδαμε στην υπόλοιπη γκάμα της μάρκας. Έτσι, το EC6 διαθέτει νέους προβολείς που χωρίζονται σε δύο ξεχωριστά στοιχεία (split headlights), αντί να περικλείονται τα φώτα σε ένα ενιαίο περίβλημα.

Η μπροστινή όψη είναι αρκετά αλλαγμένη, όντας πιο τολμηρή, με την έλλειψη της γρίλιας να προσδίδει ταυτόχρονα στο μοντέλο μια πιο μινιμαλιστική εμφάνιση. Στο επάνω μέρος του παρμπρίζ, διακρίνονται οι νέοι αισθητήρες και κάμερες που έχει τοποθετήσει η Nio, καθώς το αυτοκίνητο ενσωματώνει τα νέα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού.

Στο προφίλ, οι αλλαγές είναι αμελητέες και εντοπίζονται στους θόλους των τροχών, που πλέον δεν είναι τετραγωνισμένοι αλλά στρογγυλοί. Οι πλαϊνοί καθρέφτες φαίνονται επίσης βελτιωμένοι, με τέλεια οριζόντια κοντάκι και περίτεχνο, δίχρωμο σχέδιο. Στο πίσω μέρος, τα φώτα είναι το μεγαλύτερο σημείο αλλαγής του EC6 facelift, καθώς υπάρχει LED μπάρα φώτων που διατρέχει ολόκληρο το πίσω τμήμα. Ο πίσω προφυλακτήρας φαίνεται επίσης να έχει απλοποιηθεί.

Δεν υπάρχουν φωτογραφίες του εσωτερικού, ούτε πληροφορίες σχετικά με τις μπαταρίες ή την αυτονομία του ανανεωμένου μοντέλου. Ωστόσο, οι πληροφορίες από το Κινέζικο Υπουργείο σημειώνουν ότι στη γκάμα του μοντέλου θα υπάρχει μια έκδοση με δύο ηλεκτρικούς κινητήρες (έναν σε κάθε άξονα), που συνδυάζονται θα αποδίδουν 360 kW (489 ίππους). Σήμερα, το μοντέλο με του δύο ηλεκτροκινητήρες αποδίδει 320 kW (435 ίππους), ενώ στην Performance έκδοση 400 kW (544 ίππους).

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Italdesign Quintessenza Concept

Στην έκθεση του Πεκίνου η Italdesign παρουσίασε το Quintessenza Concept, ένα πρωτότυπο που όπως αναφέρει η εταιρία έχει δημιουργηθεί "ως η τέλεια ενσάρκωση της...

BYD Fang Cheng Bao Super 9

Η Fang Cheng Bao είναι η high-end μάρκα της BYD και στην έκθεση του Πεκίνου παρουσίασε το Super 9, ένα εντυπωσιακό speedster πρωτότυπο που...