Ανταποκρινόμενη με τον καλύτερο τρόπο στη σταθερά υψηλή ζήτηση των Ελλήνων πελατών για όλα τα μοντέλα της, η Ford Motor Ελλάς καθιστά τώρα ακόμα πιο εύκολη την απόκτησή τους εξασφαλίζοντας στη χώρα μας την άμεση διαθεσιμότητα και παράδοση ενός περιορισμένου αριθμού νέων οχημάτων που καλύπτουν τόσο τις επιβατικές όσο και τις επαγγελματικές προτάσεις της γκάμας Ford.

Πιο συγκεκριμένα, χάρη στην πρωτοβουλία αυτή, οι πελάτες μπορούν τώρα όχι μόνο να παραγγείλουν αλλά και να παραλάβουν άμεσα το Focus στις εκδόσεις ST-Line X, Active και Active X, καθώς και το Puma σε συνδυασμό με τα κορυφαία επίπεδα εξοπλισμού ST-Line X και Vivid Ruby.

Ταυτόχρονα, το Kuga είναι επίσης άμεσα διαθέσιμο στην έκδοση ST-Line και το plug-in υβριδικό Explorer στην πλούσια εξοπλισμένη έκδοση ST-Line. Όσο για την αμιγώς ηλεκτρική Mustang Mach-E, οι πελάτες έχουν τώρα τη δυνατότητα να απολαύσουν άμεσα τις καταιγιστικές επιδόσεις, την κορυφαία αυτονομία κίνησης και τις πρωτοποριακές τεχνολογίες του ηλεκτρικού “pony” της Ford τόσο στην πισωκίνητη (RWD) όσο και στην τετρακίνητη (AWD) έκδοση.

Η Ford μερίμνησε και για τους Έλληνες επαγγελματίες οδηγούς, εξασφαλίζοντας την άμεση διαθεσιμότητα στην Ελλάδα για δύο από τα πλέον δημοφιλή μοντέλα της γκάμας της. Ο λόγος για τα Transit Connect και Transit Courier, αμφότερα άμεσα διαθέσιμα στην έκδοση Trend.

Τέλος, για τους λάτρεις των επιδόσεων και της απόλυτης off-road περιπέτειας, η Ford Motor Ελλάς διαθέτει για άμεση παράδοση τόσο το κορυφαίο Ranger Raptor με τον ντίζελ κινητήρα EcoBlue 2.000 κ.εκ απόδοσης 213 ίππων, όσο και το ολοκαίνουργιο μοντέλο, το οποίο τροφοδοτείται από τον 3.000 κ.εκ EcoBoost V6 απόδοσης 292 ίππων.

Για περισσότερες πληροφορίες και την παραγγελία αλλά και την άμεση παράδοση του μοντέλου που επιθυμούν, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον επίσημο έμπορο Ford της επιλογής τους, αλλά και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ford εδώ: https://www.ford.gr