F1: Ο Stroll χάνει τις δοκιμές στο Μπαχρέιν εξαιτίας ατυχήματος

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin ανακοίνωσε ότι ο Lance Stroll θα χάσει τις χειμερινές δοκιμές της φετινής σεζόν της F1, που είναι προγραμματισμένες για το τριήμερο 23-25 Φεβρουαρίου, στην πίστα του Sakhir στο Bahrain.

Σύμφωνα με τη βρετανική ομάδα, ο Stroll ενεπλάκη σε ένα μικρό ατύχημα κατά τη διάρκεια της προπόνησης του με ποδήλατο στην Ισπανία και τραυματίστηκε. Επιπλέον, η Aston Martin αναμένει ότι ο Stroll θα αναρρώσει γρήγορα και θα επιστρέψει στις οδηγικές του υποχρεώσεις εν ευθέτω χρόνω, με την καταλληλόλητά του να αξιολογείται καθημερινά.

Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο εάν η Aston Martin θα καλέσει τους εφεδρικούς οδηγούς της, Stoffel Vandoorne ή/και Felipe Drugovich, ή θα αφήσει τον Fernando Alonso να ολοκληρώσει τις δοκιμές μόνος του.

Για το Grand Prix του Μπαχρέιν, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 3-5 Μαρτίου, θα εκδοθεί ενημέρωση τις ερχόμενες ημέρες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...