Η πρώτη Aston Martin DBS 770 Ultimate δημοπρατήθηκε για €760.000 για φιλανθρωπικό σκοπό

Σχετικά άρθρα

Η Aston Martin έβγαλε σε δημοπρασία την πρώτη DBS 770 Ultimate που κατασκευάστηκε, συγκεντρώνοντας 750.000 Ελβετικά Φράγκα (€760.000). Η δημοπρασία έγινε στο Action Innocence Charity Gala στο Γκστάαντ της Ελβετίας, με τα έσοδα να πηγαίνουν για φιλανθρωπικούς σκοπούς και πιο συγκεκριμένα θα ωφελήσουν το έργο του διαδικτυακού ιδρύματος ασφάλειας της Ελβετίας.

Στη περίφημη φιλανθρωπική εκδήλωση παρευρέθηκαν η επίτιμη πρόεδρος Penelope Cruz, η τελετάρχης Elsa Zylberstein, ο ηθοποιός Christophe Lambert και ο τραγουδοποιός Mika, οι οποίοι παρέδωσαν μια ειδική παράσταση για τους VIP καλεσμένους που παρευρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Γκστάαντ.

Η DBS 770 Ultimate που δημοπρατήθηκε είναι βαμμένη σε μαύρο Ultramarine Black χρώμα και φέρει ασημί Trophy Silver λεπτομέρειες, ενώ οι δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό είναι σε μπλε Cote d’Azure Blue απόχρωση.

Διάβασε ακόμα

Aston Martin DBS 770 Ultimate

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η Aston Martin DBX αποκτά νέο εσωτερικό

Την MY2025 έκδοση της DBX παρουσίασε η Aston Martin, με το αυτοκίνητο να έχει νέο εσωτερικό και άλλες μικρές αναβαθμίσεις, ενώ θα προσφέρεται μονάχα...