Η Aston Martin ξεχώρισε από τις μεσαίες ομάδες στις δοκιμές στο Μπαχρέιν

Σχετικά άρθρα

Η απόδοση της Aston Martin στις δοκιμές του Μπαχρέιν έχει τραβήξει το βλέμμα αρκετών οδηγών, με τον Zhou Guanyu της Alfa Romeo να παραδέχεται ότι ο Fernando Alonso “φαίνεται να είναι πολύ ανταγωνιστικός”.

Είναι ξεκάθαρο ότι η Aston Martin έκανε ένα βήμα. Ο Alonso φαίνεται να είναι πολύ ανταγωνιστικός. Νομίζω ότι θα είναι ένας από τους κορυφαίους πιλότους στη μάχη στη μεσαία γραμμή,

είπε ο Zhou που πιστεύει ότι η Alfa Romeo δεν θα είναι και πολύ μακριά από την Aston Martin.

Φαίνεται ότι και οι δύο κάναμε ένα βήμα προς τα εμπρός και κατά τη διάρκεια των δοκιμών φαίνεται να είναι λίγο πιο γρήγοροι, αλλά είμαστε κοντά. Αισθάνομαι ότι υπάρχουν ακόμα τομείς που μπορώ να βελτιώσω και θα υπάρξει άλλη μια σκληρή μάχη.

Όταν ο Kevin Magnussen της Haas ρωτήθηκε αν κάποιος τράβηξε την προσοχή του, ο οδηγός της Haas ξεχώρισε επίσης την Aston Martin.

Νομίζω ότι η Aston Martin δείχνει γρήγορη. Φαίνεται να κάνουν συνεχώς καλά μεγάλα runs. Και όταν προσπαθούν να κάνουν γρήγορο χρόνο γύρου, φαίνεται να το κάνουν επίσης. Έτσι νομίζω ότι μοιάζουν σαν να έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα. Αλλά και πάλι, ποιος ξέρει.

Ο Esteban Ocon της Alpine συμφώνησε με αυτήν την αξιολόγηση, αλλά επεσήμανε ότι υπάρχουν ακόμα πάρα πολλές μεταβλητές για να έχουμε μια αξιόπιστη εικόνα.

Νομίζω ότι είναι νωρίς για να βγάλουμε πραγματικά συμπεράσματα. Με αυτά τα αυτοκίνητα, είναι τόσο εύκολο να μεταβείς από πέντε δευτερόλεπτα πιο αργά σε πέντε δευτερόλεπτα πιο γρήγορα με μία κίνηση, οπότε είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις ακριβώς τα φορτία καυσίμου, τη διαχείριση ενέργειας και τη λειτουργία κινητήρα που χρησιμοποιείς.

Φαίνονται σίγουρα ανταγωνιστικοί αυτή τη στιγμή, αλλά οι Williams φαίνονται επίσης ανταγωνιστικοί. Νομίζω ότι θα είναι ένας σκληρός αγώνας, όπως πάντα.

Η Aston Martin τερμάτισε έβδομη τη σεζόν του 2022, αλλά η ομάδα που ανήκει στον Lawrence Stroll έχει βάλει ως στόχο να παλέψει στο μέλλον για το πρωτάθλημα, γι’αυτό και έχει προχωρήσει στη πρόσληψη κορυφαίων στελεχών, όπως ο πρώην επικεφαλής αεροδυναμικής της Red Bull, Dan Fallows, κάνοντας τον τεχνικό διευθυντή.

Ο επικεφαλής της της Red Bull, Christian Horner, εντυπωσιάστηκε και αυτός από τον ρυθμό που έδειξαν ο Alonso και η Aston Martin κατά τη διάρκεια των δοκιμών στο Μπαχρέιν.

Νομίζω ότι έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα. Φαίνεται ότι η ιδέα τους για το αυτοκίνητο προχωρά και φαίνονται σαν να μην είναι πολύ μακριά. Ο Fernando ιδιαίτερα φαίνεται πολύ ανταγωνιστικός,

είπε ο Horner που παρέμεινε διστακτικός για το ποιοι θα πάνε οι κύριοι αντίπαλοι της Red Bull φέτος.

Είναι πολύ δύσκολο να πούμε. Η Ferrari μοιάζει να είναι γρήγορη, η φόρμα της Mercedes είναι δύσκολο να διαβαστεί αυτή τη στιγμή, κρατούν κάτι κρυφο. Θα δούμε την επόμενη εβδομάδα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...