Lamborghini Huracan Tecnica by Novitec

Σχετικά άρθρα

Τον Απρίλιο του 2022 η Lamborghini παρουσίασε την Huracan Tecnica, η οποία γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ της Huracan Evo και της Huracan STO, με τη Novitec να δείχνει σήμερα τις αναβαθμίσεις που προσφέρει για το μοντέλο.

Η πρόταση του γερμανικού βελτιωτικού οίκου ανανεώνουν διακριτικά την ήδη σπορ εμφάνιση του ιταλικού supercar και στο μπροστινό μέρος η Novitec τοποθετεί νέο εμπρός προφυλακτήρα που διαθέτει σχισμές στα εξωτερικά άκρα για καλύτερη ροή του αέρα. Αυτός βοηθά στην αύξηση της σταθερότητας του αυτοκινήτου στις υψηλές ταχύτητες.

Επιπλέον, η Novitec τοποθετεί νέες ποδιές στο προφίλ του αυτοκινήτου, οι οποίες βοηθούν στην οπτική μείωση της απόστασης του αυτοκινήτου από το έδαφος, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν ενσωματωμένες εισαγωγές που ψύχουν τα πίσω φρένα.

Συνεχίζοντας, η βελτιωτική εταιρία τοποθετεί νέα coilover ανάρτηση αλουμινίου, που φέρει την υπογραφή της KW και μειώνει την απόσταση από το έδαφος κατά 35 χλστ., και προσφέρει 14 επιλέξιμες ρυθμίσεις απόσβεσης.

Μηχανικά, η Novitec αφήνει τον κινητήρα της Huracan Tecnica όπως ακριβώς βγαίνει από το εργοστάσιο, με τον 5,2-λίτρων ατμοσφαιρικό V10 κινητήρα να αποδίδει 640 άλογα και 565 Nm ροπής.

Ωστόσο, το αυτοκίνητο διαθέτει νέα εξάτμιση, η οποία είναι είτε από ανοξείδωτο ατσάλι είτε από Inconel, με το Inconel να διατίθεται επίσης με επιχρυσωμένη επίστρωση 999 για πρόσθετη θερμομόνωση.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η AC Schnitzer βελτιώνει την BMW X5 facelift

Ο βελτιωτικός οίκος AC Schnitzer παρουσιάζει το νέο bodykit που ετοίμασε για την ανανεωμένη BMW X5. Αυτό αποτελείται spoiler στον μπροστινό προφυλακτήρα, αεροτομή, φουσκώματα...

Η Renegade Design βελτιώνει τη νέα BMW Σειρά 5

Η Renegade Design είναι ένας βελτιωτικός οίκος με έδρα το Ντουμπάι και έχει προσφέρει ένα bodykit για τη νέα γενιά της BMW 5 Series. https://youtu.be/mJN_poHtpLs Το...

Ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto από την Keyvany

Η Keyvany έχει ετοιμάσει ένα ακραίο bodykit για την Lamborghini Revuelto. Το ονομάζει Keytoro και αποτελείται από νέους προφυλακτήρες, νέο καπό, πλαϊνές ποδιές, αεροτομή,...

Lamborghini Urus SE με 800 άλογα

H Lamborghini παρουσίασε την plug-in υβριδική έκδοση της Urus, που την έχει ονομάσει Urus SE. Το αυτοκίνητο διαθέτει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, ελαφρώς διαφορετικούς προφυλακτήρες,...