Μια νέα κόντρα γεννιέται στη Formula 1, αυτή της Red Bull με την Aston Martin. Μπορεί τα πάντα να ξεκίνησαν όταν ο πρώην επικεφαλής αεροδυναμικής της Red Bull, Dan Fallows πήγε στην Aston Martin, με το φετινό μονοθέσιο της Aston Martin, το AMR23 να έχει σαφείς σχεδιαστικές ομοιότητες με το RedBull RB19.

Ο Perez είπε χθες:

Είναι ωραίο να βλέπεις τρία μονοθέσια της Red Bull στο βάθρο,

προκαλώντας τον Alonso να γελάσει, με τον Helmut Marko να λέει:

Αν συγκρίνετε τα αυτοκίνητα, η Aston Martin μοιάζει περισσότερο με τη Red Bull μας. Υπάρχει λόγος για αυτό. Όχι μόνο άλλαξε ο Fallows, αλλά και κάποιοι άλλοι υπάλληλοι και προφανώς έχουν καλή μνήμη.

Ο επικεφαλής της ομάδας Christian Horner πρόσθεσε:

Νομίζω ότι δείχνει σε όλες τις ομάδες ότι είναι δυνατό. Έτσι, προφανώς [η Aston Martin] έχει κάνει καλή δουλειά τον χειμώνα. Λένε ότι η μίμηση είναι η μεγαλύτερη μορφή κολακείας! Είναι καλό να βλέπεις το παλιό σου αυτοκίνητο να πηγαίνει τόσο καλά!

Ο Horner ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που επέτρεψε στον Fallows να φύγει, απαντώντας:

Όχι, γιατί πιστεύω ότι έχουμε μια υπέροχη ομάδα και όλα πρέπει να εξελιχθούν, τίποτα δεν μένει ακίνητο. Και νομίζω ότι είναι κολακευτικό να βλέπεις την ομοιότητα αυτού του αυτοκινήτου [της Aston Martin] με το δικό μας, οπότε ήταν υπέροχο να βλέπεις τους τρεις τους στο βάθρο.