Ο Horner πετάει τα καρφιά του στην Aston Martin. “Χαίρομαι που βλέπω το παλιό μας μονοθέσιο να τα πηγαίνει τόσο καλά”

Σχετικά άρθρα

Μια νέα κόντρα γεννιέται στη Formula 1, αυτή της Red Bull με την Aston Martin. Μπορεί τα πάντα να ξεκίνησαν όταν ο πρώην επικεφαλής αεροδυναμικής της Red Bull, Dan Fallows πήγε στην Aston Martin, με το φετινό μονοθέσιο της Aston Martin, το AMR23 να έχει σαφείς σχεδιαστικές ομοιότητες με το RedBull RB19.

Ο Perez είπε χθες:

Είναι ωραίο να βλέπεις τρία μονοθέσια της Red Bull στο βάθρο,

προκαλώντας τον Alonso να γελάσει, με τον Helmut Marko να λέει:

Αν συγκρίνετε τα αυτοκίνητα, η Aston Martin μοιάζει περισσότερο με τη Red Bull μας. Υπάρχει λόγος για αυτό. Όχι μόνο άλλαξε ο Fallows, αλλά και κάποιοι άλλοι υπάλληλοι και προφανώς έχουν καλή μνήμη.

Ο επικεφαλής της ομάδας Christian Horner πρόσθεσε:

Νομίζω ότι δείχνει σε όλες τις ομάδες ότι είναι δυνατό. Έτσι, προφανώς [η Aston Martin] έχει κάνει καλή δουλειά τον χειμώνα. Λένε ότι η μίμηση είναι η μεγαλύτερη μορφή κολακείας! Είναι καλό να βλέπεις το παλιό σου αυτοκίνητο να πηγαίνει τόσο καλά!

Ο Horner ρωτήθηκε αν μετάνιωσε που επέτρεψε στον Fallows να φύγει, απαντώντας:

Όχι, γιατί πιστεύω ότι έχουμε μια υπέροχη ομάδα και όλα πρέπει να εξελιχθούν, τίποτα δεν μένει ακίνητο. Και νομίζω ότι είναι κολακευτικό να βλέπεις την ομοιότητα αυτού του αυτοκινήτου [της Aston Martin] με το δικό μας, οπότε ήταν υπέροχο να βλέπεις τους τρεις τους στο βάθρο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Νέο Opel Grandland

Στις αρχές του μήνα η Opel αποκάλυψε το νέο Frontera και σήμερα η γερμανική εταιρία μας δείχνει τη νέα γενιά του Grandland, που τοποθετείται...