Wolff: Σήμερα ήταν η χειρότερη μου ημέρα στους αγώνες

Σχετικά άρθρα

Το τέλος του πρώτου GP της σεζόν βρήκε Toto Wolff να το χαρακτηρίζει ως “τη χειρότερη μέρα του στους αγώνες”, επιμένοντας ότι μια “ριζική” αναβάθμιση της Mercedes πρέπει να γίνει επειγόντως.

Μία από τις χειρότερες μέρες στους αγώνες. Καθόλου καλή. Μας λείπει ο ρυθμός μπροστά, δεξιά και στο κέντρο. Αυτό είναι μια αντανάκλαση των δοκιμών. Η Aston Martin είναι γρήγορη, το αξίζουν. Και η Red Bull είναι σε διαφορετικό πλανήτη.

Αυτό είναι που πονάει, γιατί είναι πολύ μπροστά. Μου θυμίζει τα καλύτερα μας χρόνια, όταν [ήμασταν ένα δευτερόλεπτο μπροστά] από όλους τους άλλους.

Αυτό είναι το σημείο αναφοράς. Πρέπει να κάνουμε το ένα βήμα μετά το άλλο για να επιστρέψουμε. Μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Μπορούμε, απολύτως.

Η Mercedes στόχευε αρχικά να φέρει σημαντικές αναβαθμίσεις στο 6ο GP της σεζόν, στη πίστα της Ίμολα, αλλά ο Wolff είπε πως οι βελτιώσεις δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε.

Όχι, πρέπει να έρθουν νωρίτερα και να είναι πολύ πιο ριζοσπαστικές. Πιο ριζοσπαστικές, από την ελπίδα για μια αναβάθμιση.

Χθες ο Wolff είπε πως η Mercedes εγκαταλείπει τον zero sidepod σχεδιασμό και να ετοιμάζουν ήδη το νέο σχεδιαστικό πακέτο για την W14.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα