Τρία χρόνια μετά τη παρουσίαση του πρωτότυπου, η Apex παρουσίασε επίσημα το AP-0, ένα ηλεκτρικό σπορ αυτοκίνητο “εμπνευσμένο από της πίστες και τον δρόμο”, που διαθέτει LED φωτιστικά σώματα, κάμερες αντί για πλαϊνούς καθρέπτες, γυάλινη οροφή, κεντρικό αεροδυναμικό πτερύγιο, πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω, carbon ζάντες 19″ και 20″ και μεγάλο πίσω διαχύτη.

Στο εσωτερικό του διθέσιου μοντέλου υπάρχουν carbon και αλουμινένια διακοσμητικά, bucket δερμάτινα καθίσματα, ψηφιακός πίνακας οργάνων, όπως και μια ολογραφική οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας.

Το ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο αποδίδει 658 άλογα με 580 Nm ροπής που αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία ιόντων λιθίου 90 kWh. Τα 0-100 χλμ/ώρα τα κάνει σε 2,3 δευτερόλεπτα, έχοντας τελική ταχύτητα 306 χλμ/ώρα. Τα φρένα του αποτελούνται από carbon κεραμικούς δίσκους διαμέτρου 360 mm μπροστά και 340 mm πίσω, με εξαπίστονες και τετραπίστονες δαγκάνες αντίστοιχα.

Ζυγίζει μόλις 1.200 κιλά, χάρη στο carbon πλαίσιο, στο carbon σώμα και στις carbon ζάντες, με την αυτονομία του να ανέρχεται στα 515 χιλιόμετρα ανά φόρτιση, στον κύκλο WLTP, με την μπαταρία με χρήση ταχυφορτιστή να φορτίζει στο 80% μέσα σε λιγότερο από 15 λεπτά, ενώ με χρήση Type 2 φορτιστή απαιτούνται περίπου 8 ώρες.

Η παραγωγή του θα γίνεται στο Μαϊάμι, θα ξεκινήσει στα τέλη του 2024 και η τιμή του θα ξεκινά από τις 350.000 δολάρια.