Marko: Δεν θα με πείραζε να έχουμε μια βαρετή χρονιά, αλλά δεν θα έχουμε

Σχετικά άρθρα

Η Red Bull έκανε ένα άνετο 1-2 στο πρώτο GP της σεζόν, με τον Helmut Marko να λέει δεν θα τον πείραζε “να έχει μια βαρετή χρονιά”, αλλά αναμένει πως ο ανταγωνισμός θα γίνει πιο σκληρός στα ερχόμενα Grand Prix.

Δεν θα με πείραζε αν θα είναι μια βαρετή χρονιά, αλλά δεν πιστεύω ότι θα είναι. Είναι μόνο ένας αγώνας και είναι ένας συγκεκριμένος αγώνας επίσης λόγω της τριβής της ασφάλτου.

Όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί. Η Τζέντα είναι πολύ πιο γρήγορη, για παράδειγμα, και οι άλλες ομάδες θα αναπτύξουν τα αυτοκίνητά τους επίσης. Δεν κοιμούνται,

είπε ο Marko που συμπλήρωσε πως η Ferrari θα τα πάει πολύ καλά στις πίστες που έχουν μεγάλη τελική, όπως αυτή της Τζέντα και η Monza.

Νομίζω, αυτή τη στιγμή, η Ferrari έχει τον γρηγορότερο κινητήρα, αλλά τι βοηθάει ο δυνατότερος κινητήρας αν δεν είναι αξιόπιστος; Αλλά ναι, η τελική ταχύτητα είναι όπως είναι και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε. Επίσης, αν φτάσουμε σε μια πίστα όπως η Monza, ας δούμε τι θα συμβεί.

Ο επικεφαλής Red Bull, Christian Horner, συμπλήρωσε πως οι μηχανικοί του “δεν θεωρούν τίποτα δεδομένο”, μιας και μέχρι στιγμής έχουν δεδομένα μόνο από τις δοκιμές και το πρώτο GP.

Μόλις γίνουν δύο ή τρεις αγώνες, θα έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα των δυνατών σημείων και των αδυναμιών του μονοθεσίου μας, όπως και την αντίστοιχη εικόνα των ανταγωνιστών μας.

Ερωτηθείς εάν η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει και τα 23 GP, κάτι που δήλωσε ο George Russell της Mercedes, ο Horner απάντησε:

23 αγώνες είναι ένας μαραθώνιος και το ζητούμενο είναι να είμαστε συνεπείς σε όλη τη σεζόν. [Το Μπαχρέιν] ήταν μια εξαιρετική αρχή. Αλλά αναμένουμε από τους αντιπάλους μας να επιστρέψουν δυνατοί στους μελλοντικούς αγώνες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

GP Κίνας 2024: Άπιαστος Verstappen

Για έναν ακόμα ακόμα θαυμάσαμε το μεγαλείο της Red Bull και του Max Verstappen και ταυτόχρονα διασκεδάσαμε με τις μάχες για τις πίσω θέσεις. Ούτε...