Νέο teaser του Subaru Crosstrek Wilderness

Σχετικά άρθρα

H Subaru συνεχίζει το teasing του νέου της μοντέλου που θα αποκτήσει Wilderness έκδοση, το οποίο παρότι δεν κατονομάζει ποιο θα είναι αυτό, θεωρείται βέβαιο ότι πρόκειται για το νέο Crosstrek, παλιότερα γνωστό ως XV.

Έτσι, μετά τις “σκληροτράχηλες” εκδόσεις των Forester και Outback, η Subaru έδωσε μια teaser φωτογραφία για το τρίτο αντίστοιχο μοντέλο της ιαπωνικής εταιρίας. Αυτό θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Αμερικής και τα αποκαλυπτήρια του θα γίνουν στην έκθεση της Νέας Υόρκης, που θα ανοίξει τις πύλες της 5 Απριλίου.

 

Το Crosstrek Wilderness θα απευθύνεται σε έναν πιο δραστήριο πελάτη που θα εστιάζει στις εκτός δρόμου διαδρομές. Η λογική λέει ότι η απόσταση από το έδαφος θα είναι αυξημένη, σε σχέση με το “απλό” Crosstrek, ενώ θα υπάρχουν και νέοι εμπρός/πίσω προφυλακτήρες. Επίσης, αναμένεται να φορά νέες ζάντες, σε μαύρο χρώμα, με ελαστικά παντός εδάφους διαστάσεων, που θα βελτιώνουν σημαντικά τις εκτός δρόμου δυνατότητες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...