Smart #3

Σχετικά άρθρα

Πέντε μήνες μετά τη διαρροή των φωτογραφιών του, η Smart παρουσίασε σήμερα το #3, ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV με μήκος 4.400 χλστ., πλάτος 1.800 χλστ., ύψος 1.600 χλστ., και μεταξόνιο 2.785 χλστ.

Αισθητικά ακολουθεί την ίδια σχεδιαστική φιλοσοφία που πρωτοείδαμε στο #1, με τις διαφορές να εντοπίζονται δύσκολα. Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένος στον πίσω άξονα, απόδοσης 272 ίππων και 343 Nm ροπής. Διαθέσιμη και η Brabus έκδοση, με δύο ηλεκτροκινητήρες, έναν ανά άξονα, απόδοσης 428 ίππων. 

Αυτός αντλεί ενέργεια από μια μπαταρία 66 kWh NCM (νικελίου-κοβαλτίου-μαγγανίου), με το βάρος του να κυμαίνεται μεταξύ 1.870 και 1.980 κιλών, ανάλογα τον εξοπλισμό.

Στο εσωτερικό του υπάρχουν δύο οθόνες, μια για τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 9,2 ιντσών και η κεντρική για το infotainment διάστασης 12,8 ιντσών.

Ζυγίζει 1.980 κιλά και οι πωλήσεις του στην Ευρώπη θα ξεκινήσουν από τις αρχές του 2024.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η τιμή του MG Cyberster στην Αγγλία

Στο πλαίσιο της περσινής έκθεσης αυτοκινήτου στη Σαγκάη της Κίνας, η MG αποκάλυψε την έκδοση παραγωγής του Cyberster, με την εταιρία -υπό κινεζική ιδιοκτησία-...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...