WRC: Με ειδικό livery στο Ράλι Κροατίας η Hyundai ως φόρο τιμής στον Craig Breen

Σχετικά άρθρα

Ο Craig Breen ετοιμαζόταν να οδηγήσει το τρίτο αυτοκίνητο της Hyundai στον τέταρτο γύρο του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι, αλλά έχασε τραγικά τη ζωή του κατά τη διάρκεια δοκιμών την περασμένη Πέμπτη, σοκάροντας τον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Και ενώ υπήρχαν φήμες για ακύρωση του αγώνα της Κροατίας (20-23 Απριλίου) και της μη συμμετοχής της κορεάτικης ομάδας σε αυτόν, η Hyundai Motorsport επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα αγωνιστεί κανονικά στο Ράλι Κροατίας με δύο αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με την Hyundai, η απόφαση συμμετοχής ελήφθη μετά από προσεκτική εξέταση, η οποία περιελάμβανε συζητήσεις με την οικογένεια του Craig Breen, τον συνοδηγό του James Fulton και τα πληρώματα και τα μέλη της ομάδας της Hyundai Motorsport.

Η οικογένεια του Breen και ο James Fulton επιβεβαίωσαν ότι ήταν επιθυμία τους να αγωνιστεί η ομάδα στην Κροατία προς τιμήν του Craig. Τα δύο πληρώματα του i20 N Rally1 Hybrid θα είναι οι Thierry Neuville/Martijn Wydaeghe και Esapekka Lappi/Janne Ferm.

Τα δύο αγωνιστικά της Hyundai θα φέρουν ένα ξεχωριστό livery στον αγώνα του Ζάγκρεμπ, με την “οικογένεια” του WRC σε συνεργασία με τη FIA να αποφασίζουν επίσης να αποσύρουν τον αριθμό 42, τον αγωνιστικό αριθμό του Breen, για το υπόλοιπο της σεζόν του 2023, ως επιπλέον φόρο τιμής στη μνήμη του.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα