Ο Kalle Rovanpera θα τρέξει στο πρωτάθλημα Formula Drift της Ιαπωνίας

Σχετικά άρθρα

Ο Kalle Rovanpera ανακοίνωσε σήμερα ότι θα τρέξει στο δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος Formula Drift της Ιαπωνίας, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 20-21 Μαΐου στη δυτική χάραξη της πίστας Ebisu Nishi.

Ο πρωταθλητής του WRC του 2022 θα έχει την υποστήριξη της Yokohama, η οποία θα τον προμηθεύσει με δικά της ελαστικά και με ζάντες της Advan, και θα τρέξει με το αγωνιστικό Toyota GR Corolla της ομάδας KR69 Cusco Racing.

Ο Rovanpera έχει βαθιά αγάπη για το drift, έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί σε αγώνα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Drift Masters. Το Formula Drift Japan είναι μια διεθνής έκδοση του πρωταθλήματος Formula Drift, το οποίο διεξάγεται στις Ηνωμένες Πολιτείες και διοργανώνεται από το 2014.

Δες ακόμα

Δες τον Σταύρο Γρύλλη να μονομαχεί με τον Kalle Rovanpera στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα drift

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ατύχημα στο NASCAR, τούμπαρε 10 φορές

Στο σαββατιάτικο αγώνα του NASCAR της σειράς Cup Series, ο Ryan Preece -οδηγός της ομάδας Stewart-Haas Racing- είχε μια επαφή με ένα προπορευόμενο αγωνιστικό,...

Το Netflix ετοιμάζει Drive to Survive για το NASCAR

Μετά την εξαιρετική εμπορική επιτυχία του Drive to Survive και την άνθηση της F1 στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, το Netflix ετοιμάζει...