Ο ηλεκτρικός διάδοχος του Seat Ibiza ονομάζεται Cupra Raval

Σχετικά άρθρα

Η Cupra άλλαξε το όνομα του UrbanRebel και πλέον το μικρό της ηλεκτρικό μοντέλο ονομάζεται Raval. Πρόκειται για την αντίστοιχη πρόταση της Cupra συγκριτικά με το Volkswagen ID.2.

Το Raval θα βγει στην αγορά το 2025 και θα είναι αποκλειστικά προσθιοκίνητο. Το μήκος του ανέρχεται στα 4,03 μέτρα, το πλάτος στα 1,97 μέτρα, το ύψος στα 1,57 μέτρα, το μεταξόνιο στα 2,6 μέτρα και κάνει χρήση ανακυκλωμένων και φιλικών προς το περιβάλλον υλικών.

Ο χώρος αποσκευών τους θα κυμαίνεται μεταξύ 225 και 1.285 λίτρων. Επιπλέον, κάτω από το καπό θα υπάρχει χώρος αποσκευών χωρητικότητας περίπου 110 λίτρων.

Το Cupra Raval θα διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 226 ίππων και τα 0-100 χλμ/ώρα θα τα κάνει σε 6,9 δευτερόλεπτα, με την αυτονομία του να φτάνει έως τα 440 χιλιόμετρα ανά φόρτιση.

Το Raval, το ID.2 όπως και το αντίστοιχο της Skoda, θα κατασκευάζονται στο εργοστάσιο της Seat στο Martorell της Ισπανίας, στο οποίο το VW Group θα επενδύσει 3 δισ. ευρώ για την μετατροπή του σε ένα εργοστάσιο που θα παράγει ηλεκτρικά αυτοκίνητα από το 2025, που θα βασίζονται στην πλατφόρμα MEB Small του VW Group. Το εργοστάσιο θα παράγει περισσότερα από 500.000 ηλεκτρικά οχήματα του VW Group ετησίως.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Cupra Born VZ με 326 άλογα

H Cupra παρουσίασε σήμερα την σπορ έκδοση του Born, την VZ όπως την ονομάζει. Κίνηση παίρνει από έναν ηλεκτροκινητήρα, τοποθετημένος στον πίσω άξονα, που...