Η Tesla καταργεί τα δεξιοτίμονα Model S και X

Σχετικά άρθρα

Στην προσπάθεια της να μειώσει το κόστος παραγωγής και την πολυπλοκότητα, η Tesla αποφάσισε να καταργήσει τις δεξιοτίμονες εκδόσεις των Model S και Model X. Τα δύο μοντέλα εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, αν και αποκλειστικά ως αριστεροτίμονα, ενώ καταργούνται από την αγορά της Αυστραλίας.

Η κατάργηση των δεξιοτόμονων επιλογών των Model S/X θα βοηθήσει την Tesla να αυξήσει τη παραγωγή και να βελτιώσει την ποιότητα πιο αποτελεσματικά.

Όσοι έχουν ήδη κάνει μια παραγγελία για ένα δεξιοτίμονο Model S/X στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να επιλέξουν αν θα αγοράσουν ένα αντίστοιχο αριστεροτίμονο, ή να επιλέξουν ένα δεξιοτίμονο Model 3/Y με πίστωση 2.000 λιρών ή να ακυρώσουν την παραγγελία τους.

Στις σχετικές ειδήσεις η Tesla αύξησε τις τιμές των Model S, Model X και Model Y στις ΗΠΑ κατά 1.000 δολάρια στα πρώτα δύο και κατά 250 δολάρια στο Model Y. Το Tesla Model S ξεκινά πλέον στις ΗΠΑ από τις 88.490 δολάρια, το Model X από τις 98.490 δολάρια, με τις Performance εκδόσεις τους να ξεκινούν από τις 108.490 δολάρια. Το Model Y ξεκινά από τις 47.490 δολάρια και η Performance έκδοση του από τις 54.490 δολάρια. Το Model 3 παραμένει στα 40.240 δολάρια και στα 53.240 στην έκδοση Performance.

Παρά τις πρόσφατες αυξήσεις, το Model S εξακολουθεί να είναι 16% φθηνότερο από ό,τι ήταν τον Ιανουάριο και το Model Y 19% φθηνότερο. Το Model Y Performance κοστίζει σήμερα 23% λιγότερο από ό,τι τον Ιανουάριο. Συνολικά, η Tesla μείωσε τις τιμές της έξι φορές από την αρχή του έτους.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Επίσημο: Tesla Model 3 Performance με 517 άλογα

Η Tesla παρουσίασε σήμερα την γρήγορη έκδοση του ανανεωμένου Model 3, το Model 3 Performance. Είναι το ισχυρότερο Model 3 που έχει κατασκευάσει η...