H Aston Martin teasάρει τον αντικαταστάτη της DB11

Σχετικά άρθρα

H Aston Martin έδωσε στη δημοσιότητα τέσσερις teaser φωτογραφίες του μοντέλου που θα αντικαταστήσει την DB11, το οποίο θα αποκαλυφθεί στις 24 Μαΐου 2023. Εκτός των φωτογραφιών, που δεν μας αποκαλύπτουν πολλά για την εξωτερική εμφάνιση του νέου μοντέλου, η βρετανική εταιρία δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες για το νέο gran tourer της.

Το αυτοκίνητο θα ονομαστεί DB12 και αναμένεται να προσφέρεται τόσο με τον V8 4,0-λίτρων twin-turbo κινητήρα απόδοσης 535 ίππων με 675 Nm ροπής, όσο και με τον V12 5,2-λίτρων twin-turbo απόδοσης 630 ίππων με 700 Nm ροπής.

Σύμφωνα με την εταιρία, ο αντικαταστάτης της DB11 θα ανοίξει μια νέα εποχή κορυφαίων επιδόσεων, δυναμικής οδήγησης και υπερπολυτέλειας, καθιστώντας το ένα νέο σημείο αναφοράς.

Έτσι, αυτό θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα μας δείχνει του τι πρόκειται να ακολουθήσει. Μια γενιά που θα δει όλα τα μοντέλα της Aston Martin να χαρακτηρίζονται από εκπληκτικές επιδόσεις και ακριβή δυναμική οδήγησης, απρόσκοπτη ενσωμάτωση προηγμένων τεχνολογιών και υπέροχο στυλ.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Η θρυλική TWR επιστρέφει και teasάρει το αυτοκίνητο της

Ένα από τα πιο διάσημα ονόματα μηχανολογίας στο κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, η TWR, θα ξεκινήσει μια νέα ζωή ως κατασκευαστής bespoke αυτοκινήτων. Η...

Η Aston Martin ανακαλεί 3.639 DBX

Η Aston Martin προχωρά στην ανάκληση 3.639 DBX για τρία διαφορετικά προβλήματα. Το πρόβλημα που επηρεάζει τα περισσότερα αυτοκίνητα, 2.902 συγκεκριμένα, έχει να κάνει...