Η DMC δείχνει το πακέτο που ετοιμάζει για τη Lamborghini Revuelto

Σχετικά άρθρα

H DMC έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα μερικές rendering φωτογραφίες του πακέτου που ετοιμάζει για την Lamborghini Revuelto, ώστε αυτό να είναι έτοιμο όταν ξεκινήσουν οι παραδόσεις του νέου ιταλικού supercar το τέταρτο τρίμηνο του 2023.

Το νέο αεροδυναμικό πακέτο είναι κατασκευασμένο εξ’ολοκλήρου από ανθρακονήματα, με την DMC να παραδέχεται ότι η Revuelto είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο, αλλά όπως βγαίνει από το εργοστάσιο μπορεί να φαίνεται λίγο “ήμερο”.

Για να διορθωθεί αυτό, τα μέρη του body kit σχεδιάστηκαν για να το κάνουν να φαίνεται πιο επιθετικό, ενώ παράλληλα η DMC αναφέρει ότι βελτιώνουν τη ροή του αέρα και αυξάνουν την κάθετη δύναμη.

Στο εμπρός μέρος, υπάρχει ένα νέο splitter με ενσωματωμένα πλαϊνά πτερύγια, νέο καπό και νέα φτερά, που φέρουν αεραγωγούς. Το προφίλ παραμένει σε μεγάλο βαθμό αμετάβλητο, αλλά τα πλαϊνά πτερύγια έχουν ξαναβαφεί για να ταιριάζουν καλύτερα με το κιτ.

Οι αλλαγές είναι πιο εκτεταμένες στο πίσω μέρος, όπου ο επανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας διαθέτει επιπλέον ανοίγματα μεταξύ του αναθεωρημένου διαχύτη, ενώ εντύπωση προκαλεί η τεράστια πίσω αεροτομή.

Η DMC αναφέρει ότι η εγκατάσταση του πακέτου διαρκεί περίπου 420 λεπτά, με το κόστος του να ανέρχεται σε 39.990 δολάρια όταν είναι κατασκευασμένο από prepreg carbon και 49.990 δολάρια όταν είναι κατασκευασμένο από forged carbon. Μερικά μέρη μπορούν να αγοραστούν χωριστά, με τον μπροστινό διαχωριστή, τον πίσω διαχύτη και την αεροτομή να πωλούνται για 8.590 δολάρια (prepreg carbon) ή 10.490 δολάρια (forged carbon) το καθένα.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Νέα Shelby Super Snake με 830 άλογα και πολύ carbon

Η Shelby American παρουσίασε σήμερα την Super Snake έκδοση της νέας γενιάς της Mustang. Το αυτοκίνητο ξεχωρίζει από την επιθετική του εμφάνιση με νέους...

Rezvani Retro RR1. Μια 911 με “σύγχρονη-ρετρό” εμφάνιση

Η νέα δημιουργία της Rezvani είναι το Retro RR1. Πρόκειται για μια 911 (992) που διαθέτει νέο αμάξωμα κατασκευασμένο από ανθρακονήματα, με ρετρό σχεδίαση...

Lamborghini Huracan STJ: The Last Dance

Η Lamborghini παρουσίασε σήμερα την Huracan STJ, με την ειδική αυτή έκδοση να βάζει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας το μοντέλο, που πρωτοπαρουσιάστηκε το 2014,...