Vasseur: Η Ferrari θα παρουσιάζει αναβαθμίσεις σε κάθε αγώνα

Σχετικά άρθρα

Στο Μονακό η Ferrari έχει φέρει ορισμένες αναβαθμίσεις που θα έκαναν το ντεμπούτο τους στο GP της Imola που ακυρώθηκε, με την ιταλική ομάδα να παρουσιάζει περισσότερες αναβαθμίσεις την επόμενη εβδομάδα, στο GP της Βαρκελώνης.

Ο επικεφαλής της Scuderia, Frederic Vasseur, είπε πως οι αναβαθμίσεις της Βαρκελώνης αποτελούν μόνο ένα βήμα στη συνεχή προσπάθεια βελτίωσης της SF-73.

Συμπλήρωσε πως η Ferrari αποφάσισε να μην παρουσιάζει ένα μεγάλο πακέτο αναβάθμισης κάθε πέντε Grand Prix, αλλά να φέρνει μικρές αναβαθμίσεις σε κάθε αγώνα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Vasseur τόνισε πως η Ferrari παρότι γνωρίζει πως δεν μπορεί να κυνηγήσει το φετινό πρωτάθλημα, δεν “έχει πετάξει λευκή πετσέτα” αφού προσπαθεί συνεχώς να εξελίσσει το μονοθέσιο και να καταλάβει σε ποια σημεία χρειάζεται βελτίωση.

Παραμένει δε αισιόδοξος πως η καλή απόδοση της SF-23 στις κατατακτήριες, είναι ικανή να δώσει την ευκαιρία στην Ferrari να κερδίσει τον κυριακάτικο αγώνα στους στενούς δρόμους του Μονακό.

Από την αρχή νομίζω ότι ήμασταν πάντα σε θέση να παλεύουμε για την pole position. Και όταν πρέπει να ξεκινήσεις από την πρώτη σειρά, νομίζω ότι στο Μονακό μπορείς να περιμένεις να κερδίσεις, ή τουλάχιστον έχεις την ευκαιρία να το κάνεις. Και σίγουρα είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς. Ας δούμε τώρα τι θα γίνει το Σάββατο, πριν τον αγώνα της Κυριακής. Βήμα – βήμα.

Αυτό που μπορείτε να πείτε για τη Μονακό είναι ότι ο ρυθμός στις κατατακτήριες είναι πολύ πιο σημαντικός από ό,τι ήταν στο Μαϊάμι ή στο Μπακού μερικές εβδομάδες πριν.

Αυτό σημαίνει ότι είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στις κατατακτήριες δοκιμές, αλλά όπως όλοι, κανείς δεν προετοιμάζει τον αγώνα στο grid, αυτό θα ήταν ανοησία. Είμαστε πλήρως συγκεντρωμένοι στις κατατακτήριες. Και νομίζω ότι ήμαστε στον ίδιο ρυθμό κατατακτηρίων με το Μαϊάμι και το Μπακού, και ίσως η πίστα ταιριάζει λίγο περισσότερο στο μονοθέσιο μας. Έχουμε καλές ελπίδες για τις κατατακτήριες.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα