H Cadillac παρουσίασε τα CT6, GT4 και XT4

Σχετικά άρθρα

Τρία νέα μοντέλα παρουσίασε σήμερα η Cadillac που αρχικά θα πωλούνται στην αγορά της Κίνας. Η δεύτερη γενιά του CT6 βασίζεται σε μια βελτιωμένη πισωκίνητη πλατφόρμα, με ιδανική κατανομή βάρους 50:50 και σχεδιαστικά αντλεί στοιχεία από το Escala concept. Έχει μήκος 5,223 μέτρα, πλάτος 1,89 μέτρα, ύψος 1,473 μέτρα και μεταξόνιο 3,109 μέτρα.

Στη Κίνα προσφέρεται μόνο με τον 2.000 κ.εκ turbo κινητήρα βενζίνης απόδοσης 233 ίππων που συνδυάζεται με 10-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Στο εσωτερικό ξεχωρίζει η οθόνη 33″ και ο ψηφιακός κεντρικός καθρέφτης, με το αυτοκίνητο να εξοπλίζεται με το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης Super Cruise, όπως και με το σύστημα ανάρτησης Magnetic Ride Control (4.0).

Το GT4 είναι ένα SUV με coupe σχεδίαση, με το μήκος του να φτάνει τα 4,633 μέτρα, το πλάτος τα 1,878 μέτρα, το ύψος τα 1,563 μέτρα, με το μεταξόνιο να φτάνει τα 2,8 μέτρα.

Και αυτό διαθέτει οθόνη 33″, ατμοσφαιρικό φωτισμό, διζωνικό κλιματισμό, έγχρωμο head-up display, ψηφιακό κεντρικό καθρέφτη και κίνηση παίρνει από δύο διαθέσιμους ήπιους υβριδικούς κινητήρες, 1.500 και 2.000 κ.εκ, απόδοσης 211 και 237 ίππων, με 270 Nm και 350 Nm ροπής αντίστοιχα.

Το ανανεωμένο XT4 αποκτά νέα φωτιστικά σώματα, νέα μάσκα, νέους προφυλακτήρες, νέες ζάντες και στο εσωτερικό υπάρχει οθόνη 33″. Προσφέρεται με τους ίδιους κινητήρες με το GT4 που συνδυάζονται με 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το εσωτερικό του Cadillac Optiq

Ο μικρός αδερφός του Lyriq, το Cadillac Optiq δεν υστερεί σε πολυτέλεια, με το ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο να κυκλοφορεί στην αγορά της Βορείου Αμερικής...

Ανανέωση για τα Cadillac CT5-V και CT5-V Blackwing

Τις ανανεωμένες εκδόσεις των CT5-V και CT5-V Blackwing παρουσίασε σήμερα η Cadillac, με τα αυτοκίνητα να αποκτούν νέους προφυλακτήρες, νέα μάσκα, επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα,...

Αυτό είναι το νέο Cadillac XT5

Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Cadillac XT5, με το μοντέλο να υιοθετεί τη τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της εταιρίας, με λεπτά φωτιστικά σώματα...