Η Jaguar Land Rover μετονομάζεται σε JLR

Σχετικά άρθρα

Όπως είχε κάνει γνωστό τον Απρίλιο, η Jaguar Land Rover αλλάζει όνομα και πλέον ονομάζεται JLR, με τα Defender και Discovery να γίνονται αυτόνομες μάρκες, έχοντας δικούς τους εκθεσιακούς χώρους.

Έτσι η JLR έχει πλέον τέσσερις ξεχωριστές μάρκες, τις Range Rover, Discovery, Defender και Jaguar, με τα αυτοκίνητα των τριών πρώτων να συνεχίζουν να φορούν το σήμα της Land Rover.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της JLR, Adrian Mardell, δήλωσε:

Σήμερα είναι μια συναρπαστική μέρα καθώς αποκαλύπτουμε μια νέα ταυτότητα για την εταιρεία μας ως μέρος της προσέγγισης του House of Brands. Είμαι βέβαιος ότι αυτό απεικονίζει τέλεια τη φιλοδοξία της JLR στον σύγχρονο πολυτελή χώρο.

Η νέα ταυτότητα της JLR θα φέρει σαφήνεια στους πελάτες μας και θα λειτουργήσει ως ενοποιητής για τις τέσσερις ξεχωριστές βρετανικές μάρκες μας.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

H Jaguar υιοθετεί το πρότυπο φόρτισης της Tesla

Η Jaguar ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την Tesla για να αποκτήσει πρόσβαση στο δίκτυο των Superchargers σταθμών φόρτισης της δεύτερης, στις αγορές των...

Μια Jaguar XKSS πουλήθηκε για 13,2 εκατ. δολάρια

Η συγκεκριμένη Jaguar XKSS βγήκε από το εργοστάσιο το 1957, με την XKSS να είναι στην ουσία η έκδοση δρόμου της αγωνιστικής D-Type, η...