Τα ηλεκτρικά της General Motors θα κάνουν χρήση των Superchargers της Tesla

Σχετικά άρθρα

Η διευθύνουσα σύμβουλος της General Motors, Mary Barra, επιβεβαίωσε ότι τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα της εταιρείας θα υιοθετήσουν το βύσμα που χρησιμοποιούν τα μοντέλα της Tesla στην Αμερική, γνωστό ως Βορειοαμερικανικό Πρότυπο Φόρτισης της Tesla.

Αυτό σημαίνει ότι από την άνοιξη του 2024 θα δοθεί πρόσβαση στους ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών μοντέλων της GM να φορτίζουν στο εκτεταμένο δίκτυο Supercharger της Tesla, με 12.000 σημεία φόρτισης.

Πρωταρχικά, η πρόσβαση στο πρότυπο φόρτισης της Tesla θα γίνει μέσω ενός αντάπτορα, ο οποίος θα παρέχεται στους υπάρχοντες ιδιοκτήτες των ηλεκτρικών της GM από τις αρχές του επόμενου έτους, με τη Barra να δηλώνει:

Αυτό που είναι ακόμα πιο συναρπαστικό είναι ότι οι υπάρχοντες πελάτες ηλεκτρικών μας μπορούν να αξιοποιήσουν τους 12.000 γρήγορους φορτιστές της Tesla από τις αρχές της επόμενης άνοιξης με έναν αντάπτορα.

Σκοπεύουμε να υιοθετήσουμε το πρότυπο φόρτισης της Βόρειας Αμερικής της Tesla, εργαζόμαστε πολύ σκληρά ώστε το πρώτο μας όχημα να έρθει το 2025.

Σύμφωνα με την Barra, τα μελλοντικά ηλεκτρικά οχήματα GM θα έχουν άμεση πρόσβαση στο δίκτυο φορτιστών της Tesla, ενώ επιπλέον, η GM αποκάλυψε ότι τα μελλοντικά ηλεκτρικά της οχήματα θα ενσωματώσουν την πρόσβαση στο δίκτυο Supercharger της Tesla μέσα στο λογισμικό του οχήματος και μέσα στις εφαρμογές της για κινητά, ώστε οι οδηγοί να εντοπίζουν γρήγορα και εύκολα, να πληρώνουν και να ξεκινούν τη φόρτιση στα διαθέσιμα Tesla Supercharger χωρίς χρονοτριβές.

Διάβασε επιπλέον

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα της Ford θα κάνουν χρήση των Superchargers της Tesla

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Ξέσπασε φωτιά σε μονάδα αποθήκευσης ενέργειας της Tesla

Το Tesla Megapack είναι ένα προϊόν σταθερής αποθήκευσης ενέργειας μεγάλης κλίμακας, που ενσωματώνει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και προορίζεται για χρήση σε σταθμούς...

Οι εταιρίες με τους πιο πιστούς ιδιοκτήτες

Τα πάντα γίνονται για τον πελάτη. Αυτό υποστηρίζουν συνεχώς οι εταιρίες που θέλουν από την μία να κρατήσουν τους υπάρχοντες πελάτες τους και από...

Η Ford σταματά την κατασκευή του εργοστασίου μπαταριών στο Μίσιγκαν εν μέσω απεργίας της UAW

Η Ford ανακοίνωσε ότι στις 25 Σεπτεμβρίου ανέστειλε την κατασκευή του εργοστασίου παραγωγής μπαταριών στην πόλη Μάρσαλ του Μίσιγκαν. Η αμερικάνικη εταιρία έχει κάνει...

Η Skoda εισήλθε στην αγορά του Βιετνάμ με μεγάλες βλέψεις

Η Skoda έκανε ένα σημαντικό βήμα στη διεθνή στρατηγική της με την είσοδό της στην αγορά του Βιετνάμ. Στην εορταστική εκδήλωση παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι...