Stroll: Θα έπρεπε να με χρίσουν ιππότη για τη δουλειά που έχω κάνει στην Aston Martin

Σχετικά άρθρα

Μιλώντας στα μέσα ενημέρωσης ενόψει της ημέρας των κεφαλαιαγορών της εταιρείας, ο Lawrence Stroll εξέφρασε ένα παράδοξο παράπονο καθώς τόνισε ότι -κατά την προσωπική του άποψη- του αξίζουν περισσότερα εύσημα και αναγνώριση για όσα έχει επιτύχει στην Aston Martin, από τη στιγμή που ανέλαβε χρέη εκτελεστικού προέδρου της βρετανικής εταιρίας.

Ο Καναδός είναι ταυτόχρονα ιδιοκτήτης της αγωνιστικής ομάδας στη Formula 1, η οποία έχει μια εξαιρετική πορεία τη φετινή χρονιά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Stroll πιστεύει ότι πρέπει να του απονεμηθεί η ύψιστη τιμή από το Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας, ήτοι να χριστεί ιππότης για τη δουλειά που έχει κάνει στην Aston Martin, λέγοντας:

Θα έπρεπε να με κάνουν ιππότη για αυτό που έχω κάνει. Έχω διασώσει χιλιάδες θέσεις εργασίας και έχτισα ένα νέο εργοστάσιο της Formula 1 με εκατοντάδες εκατομμύρια επενδύσεις. Η επένδυση είναι συγκλονιστική.

Αυτή ανέρχεται σε περίπου 1,5 δισεκατομμύρια λίρες (1,75 δισ. ευρώ) και αντικατοπτρίζει την πίστη που έχει ο Stroll στη μελλοντική επιτυχία της εταιρείας, καθώς κανείς δεν βάζει τόσα χρήματα σε μια επιχείρηση που δεν πιστεύει στο μέλλον της.

#trending

#trending

Αξίζει να δεις
Featured

Περισσότερα νέα

Το πρώτο gameplay από το F1 2024

Η EA Sports έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο gameplay από το F1 24, το επίσημο βιντεοπαιχνίδι του sport που θα γίνει διαθέσιμο στις 31...

Αποχωρεί από την Red Bull ο Adrian Newey

Ο επικεφαλής σχεδιασμού της Red Bull, Adrian Newey, πρόκειται να αποχωρήσει από την ομάδα μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει εντός της αυστριακής ομάδας...